Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Συγκλονιστική ανατροπή: Βρέθηκε στη Σάμο ο μικρός Μπεν! Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση...




Στη Κω βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης, 10 Μαΐου 2016 ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου για την γνωστή υπόθεση της εξαφάνισης του μόλις 19 μηνών Μπεν Νίνταμ στις 24 Ιουλίου του 1991 από το νησί και απασχολεί παγκοσμίως την κοινή γνώμη εδώ και 25 χρόνια. 
Ο Γιώργος Γαρυφάλλου, δημοσιογράφος της «Σαμιακής Γνώμης» βρίσκεται εκεί, αφού μετά από μια δημοσιογραφική έρευνα που κάνει τους τελευταίους 9 μήνες έχει σοβαρά στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα , όπως τα ξέραμε αυτά τα 25 χρόνια!
Όπως αναφέρει το i-samos.gr, ο Γιώργος Γαρυφάλλου είχε σήμερα (11/5) το πρωί συνάντηση διάρκειας 3 περίπου ωρών, με αστυνομικούς επιθεωρητές της Βρετανικής Αστυνομίας και κατέθεσε τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του. Σύμφωνα με αυτά υπάρχει μάρτυρας όπου έχει δώσει συνέντευξη (βιντεοσκοπημένη) στην εφημερίδα μας, και μας αναφέρει πως είδε τον μικρό Μπεν λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαφάνιση του (το 1991) να συνοδεύεται από τσιγγάνους σε πρόχειρο καταυλισμό σε χωριό της Σάμου!
Ραγδαίες εξελίξεις: Εντοπίστηκε ο μικρός Μπεν στη Σάμο;
Κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας που έχουμε κάνει υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα όποιοι πήραν το παιδί να μπήκαν σε πλοίο της γραμμής που εκτελούσε δρομολόγιο 1,5 μέρα μετά την εξαφάνισή του και από την Κω είχε επόμενο σταθμό την Σάμο!!! Δηλαδή ενώ όλοι ψάχνουν αυτά τα χρόνια (αν απήχθη) τη πιθανή μεταφορά του παιδιού, εκτός Κω μέσω πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κως - Πειραιάς, τελικά να μπήκαν πράγματι σε πλοίο, αλλά διαφορετικό και να κατευθύνθηκαν στη Σάμο!! Ένα άλλο περίεργο περιστατικό που μας καταθέτει ο μάρτυρας στη συνέντευξή του είναι πως οι ίδιοι τσιγγάνοι συνόδευαν και ένα άλλο 10χρονο αγόρι κατάξανθο όπου μπροστά του (στον μάρτυρα) έβαψε τα μαλλιά του μαύρα!
Χωρίς να μπορούμε να δώσουμε προς το παρόν περισσότερα στοιχεία, η δημοσιογραφική έρευνα δείχνει πως αυτός ο τσιγγάνος που συνόδευε τον μικρό Μπεν λεγόταν «Νίκος» και δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος «Νίκος» που αναζητούν οι Άγγλοι αστυνομικοί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου