Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το παλικάρι βρέθηκε στην κατάσταση που βλέπετε από κάτι που κάνουμε όλα τα παιδιά καθημερινά! (PHOTOS)




Αυτός ο νέος είναι θαύμα που Ζει Ακόμη, αφού έφτασε μια ανάσα απ΄το θάνατο σε ένα επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι.
Υπάρχει μια αναμφισβήτη αλήθεια σε σχέση με τους έφηβους. Όσο έξυπνοι κι αν είναι, όσο καλά κι αν τους έχεις προετοιμάσει σαν γονιός, εκείνοι κάποια στιγμή θα μπλέξουν! Κι όταν σε αυτή την εξίσωση προσθέσεις τον αστάθμητο παράγοντα του διαδικτύου τότε μιλάμε για μια ολική καταστροφή που πολλές φορές φτάνει στο να ρισκάρουν την ίδια τους την ζωή.
Ο νεαρός όμως εδώ, δεν ήταν τόσο τυχερός στο παιχνίδι που αποφάσισε να παίξει και να δοκιμάσει τα όρια του. Προκάλεσε στον εαυτό του τόσο σοβαρά τραύματα που μόνο από τύχη και μετά από πολλές προσπάθειες των γιατρών δεν έχασε την ζωή του!!
Η ιστορία του ξεκίνησε σαν.. αστείο!Ανταπεξήλθε στην πρόκληση της μονωτικής ταινίας, ένα παιχνίδι που έχουν “παίξει” πολλοί άλλοι, ακόμα και ενήλικες.

It's a bit of a viral trend: There are thousands of videos on YouTube depicting people trying to free themselves from duct tape.
Θεωρητικά, πρόκειται για μια αστεία “πρόκληση” στην οποία σε τυλίγουν με μονωτική ταινία και σκοπός σου είναι να απελευθερωθείς όσο πιο σύντομα γίνεται!
Generally, the videos are supposed to be funny. What people don't realize is that the whole stunt can go terribly wrong.
Δυστυχώς όμως, για τον Skylar Fish, το παιχνίδι αυτό, είχε τραγικές για την ζωή του συνέπειες. 
Unfortunately for Skylar Fish, he learned that the hard way.
Το χαμόγελό του έσβησε και στα 14 του χρειάστηκε να μάθει πως κάποια παιχνίδια, έχουν πολύ σοβαρές συνέειες.Here's what happened: Skylar was wrapped in duct tape, trying to free himself. That's when he fell.
He hit his head against a metal window frame, then fell against a concrete wall.
Στην προσπάθειά του να “δραπετεύσει” από την μονωτική ταινία, έχασε την ισορροπία του, έπεσε πάνω σε ένα παράθυρο χτυπώντας με μεγάλη σφοδρότητα τόσο στο σίδερο του παράθυρου όσο και στον τοίχο.
He crushed his left eye socket, which ultimately caused a brain aneurysm.
Η κόχη του ματιού του θρυμματίστηκε και έσπασε το ανεύρισμα του εγκεφάλου του με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα χειρουργείο.
He was rushed to the hospital, where he required emergency surgery.
Με 48 ράμματα στο κεφάλι του, να του θυμίζουν τι έζησε, ο Skyllar, περνάει την σοβαρότερη δοκιμασία της ζωής του.
He survived, but he has some serious injuries, including 48 staples from ear to ear.
Doctors also worry that his brain damage may be permanent.
Η όρασή του δεν θα επανέλθει ποτέ και οι γιατροί ανησυχούν για το αν ποτέ θα έχει πλήρη εγκεφαλική λειτουργία..
He may never regain sight in his right eye.
Η ιστορία του κοινοποιήθηκε στα Social Media, προκειμένου να ενημερώσει για την επικινδυνότητα αυτών των παιχνιδιών και να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους έφηβους που αρέσκονται να συμμετέχουν σε ανάλογες προκλήσεις και παιχνίδια.
After the incident, Skylar's mom took to social media to warn others of the danger of this challenge.
“Να μην κοιτάνε μόνο αυτό που μοιάζει cool και διασκεδαστικό και να μην προσπαθούν να εντυπωσιάσουν κανέναν.” τονίζει ο ίδιος… “Ποτέ δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει αν πέσεις και χτυπήσεις το κεφάλι σου. Κι όμως μπορεί να σου συμβεί..”
Και καθώς τα έξοδα για την αποκατάστασή του είναι δυσβάσταχτα, πολλοί φίλοι του μέσω των κοινωνικών δικτύων, κινητοποιούν τον κόσμο για να προσφέρουν την βοήθειά τους.
She's also launched a GoFundMe campaign to help cover his medical bills.
Ο Skyllar δεν έχασε την ζωή του αλλά έχασε μέρος από τις δυνατότητες της ζωής του κι αυτό είναι τραγικό. Ένα παιχνίδι, ένα αστείο και μια εφηβική τρέλα θα τον ακολουθεί για πάντα και δυστυχώς οι συνέπειες είναι πολύ σκληρές πια.
Luckily, Skylar survived this ordeal -- but it's still a major warning against doing things like this, simply to make a viral name for yourself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου