Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Μπήκαμε μέσα στη βίλα της Δέσποινας Βανδή! Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελέστατο παλάτι της τραγουδίστριας στη Βούλα
Είναι από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Ο κόσμος την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια, γνωρίζοντας απ΄έξω όλα τα τραγούδια της. Για την Δέσποινα Βανδή ωστόσο προτεραιότητα δεν είναι η δόξα και το χρήμα, αλλά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.
Οι τέσσερις τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν τις στιγμές που ζουν μαζί στο ομολογουμένως εντυπωσιακό τους σπίτι στα σύνορα Βούλας – Βάρης με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο τεράστις κήπος τους αποτελείται από κάθε λογής λουλούδια, με τις τρυανταφυλλιές να κυριαρχούν. Η Δέσποινα μάλιστα σε κάθε ευκαιρία τα περιποιείται εκείνη, μαλώνοντας γλυκά τα δυο σκυλιά της, όταν της τα καταστρέφουν. Πριν ακόμα μπεις μέσα εντύπωση προκαλούν τα φοινικόδεντρά στο πεζοδρόμιο που μαγνητίζουν τους περαστικούς.

Το εντυπωσιακό σπίτι της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες minimal επίπλωση και δύο κουζίνες, μία εκ των οποίων είναι αποκλειστικά για την Δέσποινα, που, απολαμβάνει να δημιουργεί. Επίσης έχει και μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής όπου λιώνει καθημερινά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί ενσταντανέ από το εσωτερικό του σπιτιού της κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή. Είτε από το κρεβάτι, είτε από την κουζίνα είτε από τον κήπο της η τραγουδίστρια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εκεί μέσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου