Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πεντανόστιμες και γρήγορες φλογέρες τυριού που θα σας ξετρελάνουν!



Οι φλογέρες τυριού θα συμπληρώσουν ιδανικά το κρασί σας και θα προσδώσουν μια αίσθηση wine bar έχοντας όμως την άνεση του χώρου σας!


Για τις φλογέρες τυριού θα χρειαστείτε
4 φύλλα (2 πακέτα) ‏ζύμη σφολιάτας ξεπαγωμένη
1 ‏αυγό ελαφρώς χτυπημένο
30 ml ‏γάλα
3 φλ. ‏τυρί τριμμένο (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
Ανακατεύετε το γάλα και το αυγό μαζί και αλείφετε την επιφάνεια κάθε φύλλου σφολιάτας.
Πασπαλίζετε ομοιόμορφα με τυρί 2 φύλλα και με άλλα 2 καλύπτετε πιέζοντας ώστε να έχετε μια επίπεδη επιφάνεια.
Κόβετε σε 8 ομοιόμορφα κομμάτια και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί (αλειμμένο με λιπαρή ουσία ή στρωμμένο με λαδόκολλα)

Αλείφετε με το μείγμα αυγού κάθε φλογέρα σε όλες τις πλευρες.
Ψήνετε για 10-15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου