Οι φλογέρες τυριού θα συμπληρώσουν ιδανικά το κρασί σας και θα προσδώσουν μια αίσθηση wine bar έχοντας όμως την άνεση του χώρου σας!
Για τις φλογέρες τυριού θα χρειαστείτε
4 φύλλα (2 πακέτα) ζύμη σφολιάτας ξεπαγωμένη
1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
30 ml γάλα
3 φλ. τυρί τριμμένο (της αρεσκείας σας)
1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
30 ml γάλα
3 φλ. τυρί τριμμένο (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
Ανακατεύετε το γάλα και το αυγό μαζί και αλείφετε την επιφάνεια κάθε φύλλου σφολιάτας.
Πασπαλίζετε ομοιόμορφα με τυρί 2 φύλλα και με άλλα 2 καλύπτετε πιέζοντας ώστε να έχετε μια επίπεδη επιφάνεια.
Κόβετε σε 8 ομοιόμορφα κομμάτια και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί (αλειμμένο με λιπαρή ουσία ή στρωμμένο με λαδόκολλα)
Αλείφετε με το μείγμα αυγού κάθε φλογέρα σε όλες τις πλευρες.
Ψήνετε για 10-15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου