Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Σας αφορά: Τότε θα καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα!


Εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχουν γίνει έως σήμερα με τη διαδικασία να προκαλεί πονοκέφαλο σε όσους διαπιστώνουν λάθη στα στοιχεία του συστήματος.
Καταρχήν πρέπει να σημειωθεί ότι στις 20 με 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα χρήματα που τους αναλογούν.
Για τα λάθη που αφορούν στον ΑΜΚΑ, ή για διορθώσεις που αφορούν στα έτη ασφάλισης, αφορούν στην καταχώρηση λάθος στοιχείων στον ΕΦΚΑ, ενώ για τα λάθη που τυχόν προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι δικαιούχοι κατά την υποβολή της αίτησης.

Αν κάποιος κάνει λάθος στην αίτησή του μπορεί να την ακυρώσει και να υποβάλει νέα αίτηση.
Από χθες προστέθηκε και σχετικό κουμπί στην πλατφόρμα για την προσθήκη του νέου τέκνου που γεννήθηκε μέσα στο 2017. Σ
Σχετικά με τους συνταξιούχους άνω των 70 ετών, παρόλο που δεν υποχρεούνται σε υποβολή αίτησης εντούτοις μπορούν —αν το επιθυμούν— να κάνουν την αίτηση και στη συνέχεια θα πάρουν τα χρήματα όχι με τη σύνταξή τους, αλλά όπως και οι λοιποί δικαιούχοι.
Στο μεταξύ νέο email επικοινωνίας ανακοινώθηκε για τις απορίες για το κοινωνικό μέρισμα.


Ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα, www.koinonikomerisma.gr, σύμφωνα με την οποία το e-mail επικοινωνίας για απορίες, είναι το info@koinonikomerisma.gr.
Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων.
Ο ιστότοπος koinonikomerisma.gr, θα παραμείνει ανοικτός για υποβολή αιτήσεων έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου