Υλικά
1/2 κούπας γάλα εβαπορέ
1/2 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. λεμονοχυμό
1 κ.γ. ξύδι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα.
Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου