Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Απόλυση Μπογδάνου από το ΣΚΑΙ: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τον ξαφνικό χωρισμό!

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή κατά του Μαξίμου αλλά και του Σκάι ανάρτηση στο Facebook, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε τη δική του εξήγηση και άποψη για το τι έγινε μέχρι να φτάσει να απολυθεί από τον ΣΚΑΪ.
Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι του ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα για την αναφορά του που ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Τότε του ζητήθηκε να παραιτηθεί, κάτι που αρνήθηκε επίσης. Κατόπιν τούτων ήρθε η απόλυση.
Η ανάρτηση κλείνει με τη φράση «ραντεβού στα ειδησάδικα», και την προαναγγελία ότι θα προχωρήσει σε ανάρτηση γεγονότων και στοιχείων σε πλήρη έκταση.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκρηξη στα social media με τος περισσότερους χρήστες να είναι επικριτικοί που ο τηλεοπτικός σταθμός άδειασε ένα από τα βασικά δημοσιογραφικά του
στελέχη στην κόντρα του με την κυβέρνηση.
Ο δημοσιογράφος εκλήθη από τη διοίκηση να συζητήσουν την επόμενη μέρα, μετά το συγνώμη του ΣΚΑΪ στην κυβέρνηση. Ο ίδιος όμως δεν δέχτηκε να κάνει κάποια συζήτηση, αλλά ανακοίνωσε ότι δε μετανιώνει για τους ισχυρισμούς του και ότι είχε σκοπό κατά την διάρκεια της εκπομπής να τεκμηριώσει τα όσα είπε και να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό του καθώς θεώρησε ότι η ανακοίνωση του καναλιού τον έθιγε και τον πρόσβαλε σε μεγάλο βαθμό.
Μετά κι από αυτή την εξέλιξη ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του με τον Κ. Μπογδάνο, το οποίο έληγε στα τέλη του Ιουλίου και να τον αντικαταστήσει προσωρινά με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη ο οποίος ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής.
Η ανακοίνωση του καναλιού για την απόλυση: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».


Στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» ο Νίκος Υποφάντης μετέφερε τι του είπε ο απολυθείς συνάδελφός του, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, «έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!».
Να υπενθυμίσουμε ότι το επίμαχο σχόλιο του κ. Μπογδάνου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας τα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου