Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη βόμβα! Πασίγνωστη παρουσιάστρια τζαμπατζού! Τα απίστευτα σκηνικά στην Μύκονο που περιέγραψαν στα «Αποκαλυπτικά»!

Τις προηγούμενες μέρες, προκλήθηκε ντόρος από την είδηση ότι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ζήτησε να φύγει από μαγαζί της Μυκόνου, χωρίς να πληρώσει τα πράγματα που είχε επιλέξει. Στη σχετική άρνηση, δε, του προσωπικού του καταστήματος, αλλά και του ιδιοκτήτη, η ίδια, απάντησε με απειλές για δυσφήμηση στον καταστηματάρχη.
Στα «Αποκαλυπτικά» δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο θέμα, και να προχωρήσουν σε καυστικότατα, όσο και αποκαλυπτικά σχόλια. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι είναι ξανθιά, έχει απασχοληθεί σε πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε στη διάθεσή μας το βίντεο με το περιστατικό, αν χρειαστεί, μην τυχόν αμφισβητηθεί ποτέ! Με τη γνωστή ηθική παρουσιάστρια, που κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας. Ξέρεις γιατί δεν το παίζουμε, Νάνσυ; Γιατί πολλές φορές οι κασέτες έχουν το χρώμα του Piggy, του pink, με συγχωρείτε! Απαιτούσε και από τους ενδυματολόγους να της δίνουν τα ρούχα που φορούσε,και δεν φορούσε και μη ακριβά ρούχα! Ήθελε να φορά ρούχα των 1000 ευρώ. Μην το αποκαλύψω όμως γιατι θα γίνουμε…Survivor!» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, μην αναφέροντας ονόματα.
Ο Σωτήρης Καραμίντζας ανέφερε επίσης ότι έχει τύχει να φάει σε εστιατόρια, και να μην πληρώνει φεύγοντας, λέγοντας ότι θεωρούσε τον εαυτό της διαφήμιση για το εν λόγω κατάστημα. Μπορείτε να βγάλετε τα δικα σας συμπεράσματα περί του ποια είναι η παρουσιάστρια αυτή, τα στοιχεία είναι όλα στη διάθεσή σας… Δείτε το απόσπασμα από βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου