Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Η συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι: Σπιτική "μερέντα" με κουβερτούρα





Υλικά συνταγής

  • 200 γρ. γάλα φρέσκο
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
  • 100 γρ. φουντούκια
 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Θρυμματίζετε τα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σα σκόνη.
  2. Βάζετε το γάλα με τη ζάχαρη να βράσει μέχρι να κάψει καλά ανακατεύοντας συχνά.
  3. Καταβάζετε απ' τη φωτιά και προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και τη σκόνη φουντουκιού. Ανακατεύετε πολύ καλά να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσετε ένα ομοιγενές μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο μεταφέρετε σε δοχεία φύλαξης.
Πηγή: icookgreek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου