Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έγιναν μαλλιά κουβάρια στην εκπομπή της Καινούργιου! Η Διαβάτη και οι δηλώσεις της που έκαναν εξαλλο το πλατό!





Ντόρος είχε γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Μπέζο σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο οποίος μιλούσε για την εκπομπή που θα παρουσιάση στην ΕΡΤ και την ακριβή παραγωγή της. Ο ίδιο με μία ατάκα του προκάλεσε την αντιπάθεια και το ξέσπασμα πολλών τηλεθεατών, καθώς ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ακριβή παραγωγή, μου αξίζει!» 
Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίσαν αυτή του την δήλωση, βγάζοντας σε τηλεφωνική επικοινωνία την ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη για να σχολιάσει αυτή την δήλωση του συναδέρφου της. Η κ.Διαβάτη δεν είχε και πολύ όρεξη να μιλήσει και με το «καλημέρα» άρχισε να τα «χώνει» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας πώς περιμένει τόση ώρα στο τηλέφωνο….
Η ίδια δεν δίστασε να υποστηρίξει την επιλογή και την δήλωση του Γιάννη Μπέζου λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει. Η ΕΡΤ έχει πάρα πολλά λεφτά, την πληρώνουν 10.000.000 Έλληνες, μπορεί να κάνει και πιο ακριβές παραγωγές….». Μετά από αυτό επικράτησε το απόλυτο χάος με την ηθοποιό να τα χώνει στις εκπομπές, και το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου να έχει γίνει έξαλλο. Η δε Κατερίνα… κινέζα! Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου