Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

10 διάσημοι που σκότωσαν άνθρωπο (κατά λάθος ή επίτηδες)





Τα ατυχήματα και οι φόνοι δεν συμβαίνουν μόνο στους κοινούς θνητούς. Υπάρχουν περιπτώσεις που και οι διάσημοι μπλέκουν.
  • Τον Αύγουστο του 1997 ο Άκης Πάνου μετά από αψιμαχία σκοτώνει το φίλο της κόρης του Ελευθερίας και οδηγείται σε δίκη και φυλάκιση χωρίς να του αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος και η πολιτισμική προσφορά του. Από τις φυλακές της Κομοτηνής θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και αμέσως μετά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου θα διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο.

  • Την εποχή που ήταν ακόμα Μπρους, η Κέιτλιν Τζένερ είχε προκαλέσει το θάνατο ενός οδηγού όταν επιχείρησε μια προσπέραση που οδήγησε ένα μαύρο Prius να καρφωθεί πάνω σε άλλο αμάξι και να προκληθεί το δυστύχημα.
Οι συγγενείς της Κιμ Χάου, της γυναίκας που σκότωσε η Κέιτλιν, και πιο συγκεκριμένα τα θετά της παιδιά ο Γουίλιαμ Χάου και η Ντάντα Ρέντμοντ έκαναν μήνυση στην Κέιτλιν ζητώντας 500.000 δολάρια












  • Βρισκόμαστε στο 2009, και η Κατερίνα Τοπάζη σκοτώνει σε τροχαίο μια 81χρονη γυναίκα.
«Σας ορκίζομαι, δεν φταίω για τίποτα. Δεν έτρεχα με ταχύτητα περισσότερη από τριάντα χιλιόμετρα. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάθηκε έτσι μια ανθρώπινη ζωή» η ξανθιά τραγουδίστρια
«Εκανα τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Στη θέση μου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας, αλλά η μοίρα επέλεξε να είμαι εγώ», έλεγε κλαίγοντας η Κατερίνα Τοπάζη σε συγγενείς και φίλους.
  • Το 1987, ο Μάθιου Μπρόντερικ και η τότε φίλη του Jennifer Grey, βρίσκονται σε διακοπές στην Ιρλανδία. Ο Μρπόντερικ που οδηγεί, παίρνει λάθος δρόμο και πέφτει σε άλλο όχι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του έτερου οχήματος σκοτώνονται ακαριαία.
  • Το 2001, η Rebecca Gayheart σκότωσε ένα 9χρονο αγοράκι με το αυτοκίνητό της κατά λάθος.
  • Ο ράπερ Snoop Dogg και ο σωματοφύλακάς του είχαν κατηγορηθεί για φόνο μέλους συμμορίας αλλά αθωώθηκαν μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης.
  • Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, κατηγορήθηκε το 2013 για το φόνο της αγαπημένης του Reeva Steenkamp. Τελικά, το δικαστήριο τελικά του επέβαλε μικρή ποινή, καθώς αναγνώρισε πως ο φόνος έγινε κατά λάθος.
  • «Πρωταγωνιστής» σε θανατηφόρο τροχαίο ήτανι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος Το περιστατικό συνέβη βράδυ του Σαββάτου πριν χρόνια και σύμφωνα με την Τροχαία Καλλιθέας ο Ρίζος φαίνεται πως παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 85χρονο άνδρα. Ο άτυχος ηλικιωμένος, που όπως δήλωσαν οι συγγενείς του ήταν συγγραφέας, κατέληξε στην άσφαλτο από τα τραύματά του. Ο εκδότης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας της Ευελπίδων και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
  • Ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στοιχειώνει την σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Laura Bush. Μια ημέρα που οδηγούσε προς το σχολείο της προσπέρασε ένα στοπ και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του, ένας νεαρός συμμαθητής και κοντινός φίλος της Laura, σκοτώθηκε ακαριαία
  • Αθλητής και ηθοποιός, ο O.J. Σίμπσον, κατάφερε να κάνει την ιστορία της ζωής του σίριαλ.  Ο Simpsonκατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του Nicole Brown Simpson και του σερβιτόρου RonaldLyle Goldman. Τελικά, αθωωώθηκε σε μια δίκη- σταθμό αλλά 22 χρόνια αργότερα νέα στοιχεία DNA τον έφεραν πάλι ενώπιο της δικαιοσύνης.

Μια δολοφονία ή ένας θάνατος εξ’ αμελείας, μπορεί να στοιχειώσει τη ζωή και των επωνύμων.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου