Υλικά:
1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
750 γρ.στραγγιστό γιαούρτι
750 γρ κρέμα γάλακτος
20 μπισκότα σαβαγιάρ
λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Βάζετε πρώτα τα κομμάτια του ανανά σε ένα σουρωτήρι έτσι ώστε να στραγγίξουν καλά.
Στη συνέχεια φτιάχνετε τη σαντιγί χτυπώντας την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη και την βάζετε στο ψυγείο προκειμένου να σφίξει.
Απλώνετε σε ένα ταψί τα σαβαγιάρ και τα περιχύνετε με το σιρόπι της κομπόστας. Έπειτα ψιλοκόβετε τις φέτες του ανανά και ανακατεύετε τις μισές με την σαντιγί και το γιαούρτι.
Απλώνετε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και γαρνίρετε το γλυκό με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά.
Το αφήνετε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
750 γρ.στραγγιστό γιαούρτι
750 γρ κρέμα γάλακτος
20 μπισκότα σαβαγιάρ
λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Στη συνέχεια φτιάχνετε τη σαντιγί χτυπώντας την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη και την βάζετε στο ψυγείο προκειμένου να σφίξει.
Απλώνετε σε ένα ταψί τα σαβαγιάρ και τα περιχύνετε με το σιρόπι της κομπόστας. Έπειτα ψιλοκόβετε τις φέτες του ανανά και ανακατεύετε τις μισές με την σαντιγί και το γιαούρτι.
Απλώνετε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και γαρνίρετε το γλυκό με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά.
Το αφήνετε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου