Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Οδύνη: Πέθανε, εντελώς ξαφνικά, ο πιο περιζήτητος εργένης της ελληνικής showbiz!
Ήταν μόλις πενήντα ετών και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την κοσμική Αθήνα.
Σε ηλικία μόλις 50 ετών «έφυγε» από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" και το δημοσιογράφο, Τάσο Λυμπερόπουλο, ο Γιώργος Αράπης από ανακοπή καρδιάς, στο Βελιγράδι όπου βρισκόταν. Παρά την ηλικία του υπήρξε ο πιο περιζήτητος εργένης της ελληνικής showbiz!
Ο Γιώργος Αράπης ήταν ο μικρότερος γιος του παλιού εφοπλιστή και επιχειρηματία, Δημήτρη Αράπη και  της Μίκας Αράπη – Γκολφινοπούλου. Επίσης είχε και έναν αδελφό, καταξιωμένο μουσικό, Δημήτρη Αράπη. Ο ξαφνικός θάνατος του βύθισε σε πένθος την οικογένεια του, γνωστούς, φίλους αλλά και τους ανθρώπους της ναυτιλίας.
Ο Γιώργος Αράπης, υπήρξε ανεξάρτητος και αντισυμβατικός με πολλούς έρωτες να περνάνε από την αγκαλιά του. Πάντα ξεχώριζε ακόμη και όταν ερχόταν σε κόντρα με τον πατέρα του, δεν επαναπαυόταν ποτέ στο όνομα του και στην οικογένεια του οικονομικά κατάσταση. Παράλληλα με τις σπουδές του στα Οικονομικά, εργάστηκε και ως βοηθός fashion editor του ΤΆΚΗ Τσαντίλη για το περιοδικό «Men» του Πέτρου Κωστόπουλου.
efyge-xafnika-apo-ti-zoi-o-pio-perizititos-ergenis 1
efyge-xafnika-apo-ti-zoi-o-pio-perizititos-ergenis 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου