Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

10 άνθρωποι που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν. Κι όμως ζουν ανάμεσα μας




Υπάρχουν άτομα που δε πιστεύεις ότι υπάρχουν
1) Rolf Buchholz: Είναι 52 ετών και έχει ξεκινήσει να τρυπάει το πρόσωπο και το σώμα του από την ηλικία των 11. Από τα 453 σκουλαρίκια τα 127 βρίσκονται στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα σε διάφορα μέρη του σώματός του.
2) Το παιδί πεταλούδα: Ονομάζεται Jonathan Pitre και πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται πομφολυγώδης επιδερμόλυση (Epidermolysis Bullosa) και ουσιαστικά καθιστά το δέρμα του νοσούντος, τόσο ευαίσθητο, όσο είναι τα φτερά μιας πεταλούδας, γι’ αυτό και λέγεται και “δέρμα πεταλούδας”.
3) Yasmina Rossi: Είναι 59 χρόνων και το σώμα της συναγωνίζεται επάξια κάθε νεότερη καλλονή που ασχολείται με το χώρο της μόδας. Το πολύ επιτυχημένο μοντέλο, είναι ακόμα ενεργό στη βιομηχανία της μόδας χάρη στην νεανική της λάμψη.
4) Aneta Florczyk: Είναι η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο που σηκώνει με τα χέρια της ακόμα και άνδρες γεματούληδες.
5) Amou Haji: Ζει στο χωριό Dezhgah του Ιράν και εδώ και εξήντα χρόνια αρνείται να κάνει μπάνιο. Το μόνο αντικείμενο που κατέχει είναι μια πίπα από χάλυβα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.
6) Lu Hao: Το 2011 ήταν μόλις 3 ετών και ζυγίζε 57 ολόκληρα κιλά. Δηλαδή 5 φορές πάνω από το φυσιολογικό του βάρος. Ο Lu Hao από την Κίνα είναι επικίνδυνα παχύσαρκος και οι γονείς του φοβούνται για την υγεία του.
7) Georgina Harwood: Συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής στις 14 Μαρτίου 2015 και για να το γιορτάσει αποφάσισε να κάνει skydiving δείχνοντας σε φίλους και συγγενείς την αγάπη της για τη ζωή και τη διάθεσή της να βιώσει κάθε στιγμή στο έπακρο.
8) Cathie Jung: Κατέχει το ρεκόρ Guiness της πιο λεπτής μέσης σε εν ζωή γυναίκα του κόσμου. Η μέση της έχει περίμετρο 38 εκατοστά.
9) Garry Turner: Είναι ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα στον κόσμο. Το δέρμα του είναι τόσο χαλαρό και ελαστικό που μπορεί να καλύψει το στόμα του με το δέρμα του λαιμού του και να τραβήξει το στομάχι του μέχρι και 15,8 εκατοστά.

10) Beshine: Είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος. Μπορεί να μην είναι φυσικό, είναι όμως εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου