Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ | Ισχυρή ΕΚΡΗΞΗ σε κατάστημα της Εθνικής τράπεζας!!




Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε, πριν λίγη ώρα, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Ιωνία. 

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια στα δύο αυτόματα μηχανήματα συναλλαγων, στο υποκατάστημα της τράπεζας, στην λεωφόρο Ηρακλείου 243, τα οποία καταστράφηκαν απο την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε.
Επικράτησε κυριολεκτικά μεγάλος πανικός στην περιοχή. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Επίσης σε άλλο περιστατικό, μεγάλες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στη τζαμαρία της εισόδου του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκου 111 στον Πειραιά από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Στο σημείο δεν χρειάστηκε να επέμβει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ισχυρή έκρηξη, τέλος, σημειώθηκε σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα και αναστάτωσε τον οικισμό Μαδράτι της Κριτσάς Λασιθίου, κατέστρεφοντας ολοσχερώς το όχημα. Ή έκρηξη προκλήθηκε από μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο τύπου 4Χ4.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί για αυτοψία, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να διελευκάνουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ή οι δράστες που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο, ίσως να είχαν προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου