Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι προβλέψεις της για το 2016!




Μία από τις διασημότερες και πιο καταξιωμένες αστρολόγους, η Άση Μπήλιου, κάνει για χάρη του περιοδικού People τις προβλέψεις της για την ερχόμενη χρονιά, που θα υποδεχτούμε σε λίγες μόλις μέρες. Τι αναφέρει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015; Οι αναλυτικές της προβλέψεις, παρακάτω:
Kριός: Το 2016 θα δοθεί έμφαση στα επαγγελματικά σας, όπου θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας μέχρι το Σεπτέμβριο. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, αυτό το διάστημα, μπορείτε να στείλετε βιογραφικά. Ίσως να μη βρείτε αυτό που ονειρεύεστε, αλλά γίνεται μια αρχή. Επίσης, μπορείτε να αναπτυχθείτε στη δουλειά, να εκσυγχρονιστείτε και να κάνετε μια επέκταση. Ο τομέας των σχέσεων θα αρχίσει να ανθίζει μετά το Σεπτέμβριο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, αλλά και να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα. Ευνοούνται τα θέματα υγείας.
Ταύρος: Από τις αισιόδοξες και εύκολες χρονιές της δεκαετίας. Έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που δέχεστε μέχρι το Σεπτέμβριο στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε πολύ και να ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα αποκτήσετε απόγονο. Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι και τα οικονομικά, θα ευνοηθείτε περισσότερο από το Σεπτέμβριο και μετά.
Δίδυμοι: Η χρονιά ξεκινάει με δυσκολίες, ενώ το Σεπτέμβριο έρχεται μια μεγάλη ανάσα. Θα πιεστείτε για να πάρετε αποφάσεις –ή θα πάρουν άλλοι αποφάσεις για εσάς– και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, καθώς το 2016 θα θέσει νέες βάσεις στα επαγγελματικά. Μετά το Σεπτέμβριο ευνοούνται περισσότερο και τα ερωτικά ζητήματα. Την άνοιξη, τα επαγγελματικά θέματα θέλουν μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις και επιλογές. Όμως, ακόμα και ένα τέλος σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία θα αντικατασταθεί με κάτι άλλο κι έτσι ο απολογισμός θα είναι θετικός.
Καρκίνος: Αυτή τη χρονιά καλείστε να προωθήσετε τα ταλέντα σας και να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Προτείνω να μιλήσετε παραπάνω για εσάς, για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, αλλά και να ανοίξετε τον κύκλο των εργασιών και των γνωριμιών σας. Μετά το Σεπτέμβριο θα είναι η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού, της οικογένειας, να κάνετε μια μετακόμιση, ακόμα και να αγοράσετε σπίτι. Το 2016 σίγουρα είναι καλύτερη χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες. Δεν είναι η πιο ερωτική χρονιά, αλλά υπάρχουν οι δυνατότητες για νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σχέσεις, ει- δικά το πρώτο δίμηνο, αλλά και το καλοκαίρι.
Λέων: Η χρονιά ευνοεί τα οικονομικά, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα, κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το 2016 δίνει έμφαση και σε θέματα οικογένειας, καθώς ο Άρης στο Σκορπιό στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς και το καλοκαίρι φέρνει ανακατατάξεις στον άξονα οικογένεια - καριέρα. Πολλοί θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, να αλλάξετε χώρο δουλειάς ή να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Ο Ιανουάριος είναι ένας καλός μήνας για να ερωτευτείτε οι αδέσμευτοι, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Η άνοιξη είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες, ενώ από το φθινόπωρο τα ερωτικά θέματα ανθίζουν!
Παρθένος: Η χρονιά σάς θέλει πρωταγωνιστές: Έχετε το Δία στο ζώδιό σας και οι εκλείψεις γίνονται στον άξονά σας. Αυτό σημαίνει πως το 2016 αλλάζουν τα δεδομένα σας. Έχετε μπει σε μια φάση που διαπιστώνετε πως πρέπει να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους για να διαχειριστείτε τα πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το θετικό είναι πως, με το Δία στο ζώδιό σας, έχετε την ώθηση που χρειάζεστε. Βρίσκεστε σε κομβικό σημείο, καθώς, και να μη θέλετε τις αλλαγές, εκείνες έρχονται κι έτσι αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Την άνοιξη και το φθινόπωρο πρέπει να προσέχετε ό,τι αφορά τις σχέσεις και την υγεία.
Ζυγός: Βρίσκεστε σε κομβικό σημείο και πρέπει να κοιτάξετε ποιες είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες. Το πρώτο οκτάμηνο της χρονιάς ευνοεί μια διαδικασία αυτογνωσίας, για να συνειδητοποιήσετε αν κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν έχουν ουσιαστικά να κάνουν με τον τρόπο που τις διαχειρίζεστε. Αυτή τη χρονιά οι Ζυγοί μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, αλλά αυτή η απομόνωση θα σας βοηθήσει να θέσετε τα όριά σας και να τα προβάλετε και στους άλλους μετά το Σεπτέμβριο, που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας. Τα προσωπικά ευνοούνται επίσης μετά το Σεπτέμβριο. Οι γνωριμίες που θα γίνουν μέχρι τότε δεν θα έχουν υψηλές προσδοκίες.
Σκορπιός: Αναδεικνύεστε πρωταγωνιστές, μαχητές και στις επάλξεις. Έχετε μάθει να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε με την κατάλληλη προσπάθεια. Τη φετινή χρονιά τα προσωπικά σας θα βρίσκονται στο κόκκινο. Για τους αδέσμευτους αυτό είναι πολύ θετικό, ενώ για τους δεσμευμένους χρειάζεται προσοχή. Οι Σκορπιοί βρίσκεστε σε μια φάση που επιθυμείτε να πειραματιστείτε, όμως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, ώστε να μη χαλάσετε μια καλή σχέση για κάτι που μπορεί να είναι γοητευτικό, αλλά θα αποδειχτεί εφήμερο. Τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς και το καλοκαίρι χρειάζεται προσοχή σε όλα τα επίπεδα.
Τοξότης: Αυτή τη χρονιά πρέπει να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας, καθώς εκεί μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Ο Δίας από την Παρθένο σάς βοηθά, μέχρι το Σεπτέμβριο, να κάνετε άλματα στην καριέρα σας. Φυσικά δεν θα το κάνετε εύκολα, γιατί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας τίποτα δεν χαρίζεται. Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε τη σχέση με το σύντροφό σας, κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Προσοχή μην παρασυρθείτε από κάτι καινούριο και τελειώσετε τη σχέση σας απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία. Τα συγκεκριμένα διαστήματα οι νέες γνωριμίες δεν έχουν καμία υπόσταση και δεν δίνουν εχέγγυα για το μέλλον. Τα προσωπικά θα αρχίσουν να γλυκαίνουν από το φθινόπωρο και μετά.
Αιγόκερως: Το 2016 θα είναι μια καλή χρονιά για εσάς, όπου θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά, αλλά και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Θα έχετε εύνοια σε ό,τι αφορά κινήσεις στο εξωτερικό αλλά και το Internet. Αν έχετε προβλήματα και δυσκολίες στις σχέσεις σας, αυτή είναι μια χρονιά που θα έχετε τη δυνατότητα να τις βελτιώσετε. Τα προσωπικά ζητήματα θα πάνε καλύτερα μέχρι το Σεπτέμβριο, ενώ έπειτα θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά. Είναι μια καλή περίοδος να διεκδικήσετε προαγωγή, να ανεβείτε στην ιεραρχία και να γίνετε γνωστοί στο χώρο της δουλειάς.
Υδροχόος: Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και το καλοκαίρι είναι οι πιο απαιτητικοί μήνες, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στο χώρο της εργασίας, περισσότερη δουλειά και πίεση. Θα είστε πιο επιρρεπείς στο να κοντραριστείτε με ανωτέρους, ενώ μπορεί να αμφισβητηθεί η δουλειά σας. Χρειάζεται ψυχραιμία στον τρόπο που θα διαχειριστείτε αυτά τα θέματα. Επίσης, μπορεί να έρθει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας βάλει σε δίλημμα. Είναι προτιμότερο να μην πάρετε κάποια απόφαση μέχρι την άνοιξη. Η οικογένεια και το σπίτι θα ευνοηθούν περισσότερο την άνοιξη, αλλά και μετά τον Αύγουστο. Αυτή τη χρονιά θα καταφέρετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ήρθε η στιγμή που θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συναδέλφους. Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ρίσκα το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο.
Ιχθύες: Η φετινή χρονιά κρύβει πολλές εναλλαγές για τους εκπροσώπους του ζωδίου. Εξάλλου η διάθεσή σας ποτέ δεν βρίσκεται σε ευθεία γραμμή. Τα νεύρα σας θα δοκιμαστούν μέχρι το Σεπτέμβριο, που ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο. Θα θελήσετε να πάρετε αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα, αλλά καλό είναι να μη βιαστείτε. Οι επαγγελματικές σχέσεις θα δοκιμαστούν μέσα στην άνοιξη και το φθινόπωρο, όμως ο απολογισμός θα είναι θετικός. Οι σχέσεις ευνοούνται στο πρώτο οκτάμηνο της χρονιάς, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας δημιουργεί αυταπάτες. Πιστεύετε σε παραμύθια χωρίς να υπολογίζετε τους δράκους.

Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου