Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ | Ούτε μισή παραβίαση ΣΗΜΕΡΑ στο Αιγαίο...




Δημοσίευμα του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today επικαλείται, μέσω σημερινού δημοσιεύματός του, ότι τα τουρκικά αεροσκάφη σταμάτησαν να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, στον απόηχο της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού SU-24 πάνω από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, η τελευταία τέτοια περίπτωση που καταγράφηκε στα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας, ήταν στις 25 Νοεμβρίου, όταν έξι μαχητικά της γείτονος, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, πραγματοποίησαν υπερπτήσεις στο Αιγαίο. Εκεί ήταν που ελληνικά οπλισμένα μαχητικά ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ του τουρκικά σε παράμετρους κατάρριψης. 
Σε συνέχεια λοιπόν του δημοσιεύματος, το οποίο αποδίδει τη συγκεκριμένη πληροφορία σε ελληνική διπλωματική πηγή, το πρακτορείο RIA Novosti επιβεβαίωσε και αυτό τη συγκεκριμένη είδηση.

Το ρωσικό δημοσίευμα συνδέει άρρηκτα τη διακοπή της πάγιας τακτικής των Τούρκων να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, με τα όσα ακολούθησαν την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ρωσικές πηγές, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έχει διακόψει κάθε επιχείρηση στον εναέριο χώρο της Συρίας από την στιγμή που η Ρωσία εγκατέστησε τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς S-400 στην βάση της στη Λαττάκια.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου