Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Βλαντιμίρ Πούτιν | Με μια κίνηση ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ολόκληρη την τουρκική αεροπορία




Έριξαν ένα αεροπλάνο της Ρωσίας και το θεωρούν θρίαμβο. 

Ότι η Ρωσία με μια κίνηση μόνο ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ολόλκληρη την τουρκική πολεμική αεροπορία, το κάνουν "γαργάρα" και δεν το αναφέρουν οι "καλοί" μας γείτονες. 

Μόλις 48 ώρες μετά από την κατάρριψη του ρωσικού SU-24, η Μόσχα ως γνωστών, έστειλε και ανέπτυξε στη Συρία τους S-400. Αυτό είναι το πρώτο που εντυπωσιάζει, αλλά ΟΧΙ και το κυρίαρχο. 

Ο χάρτης με τις περιοχές που  καλύπτει η “ομπρέλα” του πιο υπερσύγχρονου αντιαεροπορικού-αντιπυραυλικού συστήματος στο κόσμο, είναι αυτό που εντυπωσιάζει.


Σύμφωνα με τον χάρτη οι S-400 καλύπτουν τη Συρία , μεγάλη έκταση της Τουρκίας και την Κύπρο!
Οι S-400 μπορούν να εγκλωβίζουν 100 διαφορετικούς στόχους στον αέρα και να “εμπλέκονται” με έξι ταυτόχρονα ανά πάσα στιγμή. 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ και ΝΑΤΟ:Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία ο Ρώσος πρόεδρος και ΤΣΟΥΠ, να οι S-400 στην περιοχή, γεγονός που έχει οδηγήσει ήδη στην 
ΚΑΘΗΛΩΣΗκυριολεκτικά της τουρκικής αεροπορίας, ενώ οι ΗΠΑ προβληματίζονται έντονα από την επιχειρησιακή τους εμπλοκή, αν και ίσως να το θεωρήσουν μια καλή ευκαιρία για να “δοκιμάσουν” το σύστημα εν λειτουργία. 

Όπως και να ΄χει η παρουσία των ρωσικών S-400 στην περιοχή αλλάζει ΕΝΤΕΛΩΣ τα δεδομένα στην περιοχή και θα κρατήσει στον απόλυτο ρωσικό έλεγχο τη Συρία. Ίσως η κατάρριψη του Su24, να έδωσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία στον Πούτιν να αναβαθμίσει την παρουσία των Ρώσων στην περιοχή και ταυτόχρονα να ξαναβάλει, όπως το επιθυμεί -με πολύ πιο ισχυρά χαρτιά- στο παιχνίδι τον Άσαντ...

Πάρτε μια μικρή γεύση του συστήματος S-400 Triumf : 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου