Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΤΩPΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ | ΝΕΚΡΟΣ έλληνας ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ μεγάλου κόμματος !!





Διετέλεσε για σειρά ετών πρόεδρος στο παράρτημα της ΟΜΟΝΟΙΑ στο Αργυρόκαστρο και υπήρξε και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ώρες σήμερα , στον οδικό άξονα 

Αργυροκάστρου Κακαβιάς, κοντά στο χωριό Γεωργουτσάτες. 
Συγκλονισμένοι είναι οι χωριανοί του στη Φράστανη του Αργυροκάστρου καθώς έχασαν έναν εξαίρετο άνθρωπο και έναν μεγάλο και ακούραστο αγωνιστή για τα δικαιώματα της Βορείου Ηπείρου.
Το ι.χ. όχημα τύπου τζιπ εξετράπη της πορείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε συνδυασμό με το ολισθηρό του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχόπτωσης ,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου , ο πρώτος επικεφαλής της ΟΜΟΝΟΙΑ , ο Θεόδωρος Μπεζιάνης.
Απο την εκτροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν άλλα 3 άτομα.




Ο Θόδωρος Μπεζιάνης υπήρξε απο τα ιδρυτικά μέλη της Δημοκρατικής Ενωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας "ΟΜΟΝΟΙΑ ".




Ο Θ. Μπεζιάνης ήταν επίσης ένας απο τους 5 που το καθεστώς Μπερίσσα είχε στείλει στη φυλακή το 1994 με την κατηγορία για δράσεις κατά της Αλβανίας. Να σημειωθεί πως ο Θ. Μπεζιάνης υπήρξε και εκδότης για αρκετά χρόνια της εφημερίδας ΟΡΑΜΑ.

Στο όχημα επέβαιναν 3 ακόμη Ελληνες βορειοηπειρώτες που ζουν στο εξωτερικό και όλοι μαζί ταξίδευαν στο Πωγώνι της Βορείου Ηπείρου προκειμένου να παραστούν σε μια σειρά απο προγραμματισμένες εκδηλώσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου