Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ | ΘΡΗΝΟΣ στην F-1 !! ΝΕΚΡΟΣ μετά απο το κώμα που είχε πέσει...





«Έφυγε» από την ζωή ο πασίγνωστος πρώην πιλότος της f-1 που ήταν σε κώμα έπειτα από το ατύχημα που είχε στην πίστα Pocono Raceway.

Θρήνος στo χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τον θάνατο του οδηγού του πρωταθλήματος IndyCar, που έφυγε μόλις σε ηλικία 37 ετών, ύστερα από δυστύχημα που είχε σε αγώνα στις ΗΠΑ.

O Βρετανός πιλότος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν χτυπήθηκε από κομμάτι μονοθεσίου σε αγώνα του πρωταθλήματος IndyCar στις ΗΠΑ.

O γνωστός πρώην πιλότος της Formula1 Τζάστιν Γουίλσον, ήταν σε κώμα από την Κυριακή (23/08), όμως τελικά δεν τα κατάφερε και απεβίωσε, αφήνοντας πίσω δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 7 ετών.


"Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Ήταν ο αδερφός μου, ο καλύτερος φίλος μου και ο μέντοράς μου. Ήταν ένας πρωταθλητής", σχολίασε ο μικρός αδερφός του, Στέφαν, ο οποίος είναι επίσης οδηγός του IndyCar.

O Γουίλσον κέρδισε 7 φορές αγώνα πρωταθλήματος στις 12 σεζόν που αγωνίστηκε στο IndyCar, ενώ η υψηλότερη θέση στον αγώνα Indianapolis 500 ήταν η 5η.  Στη Formula1 έγραψε ιστορία, καθώς ήταν ο υψηλότερος πιλότος (1.93μ) που αγωνίστηκε ποτέ στο πρωτάθλημα...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου