Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο
- 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1 αβγό ή 2
- 300 γρ. τυριά (φέτα, ξηρή μυζήθρα, κίτρινα τυριά)
- 3 κ.σ. λάδι
- ρίγανη
- μαϊντανό
- άνηθο
- δυόσμο
- αλάτι, πιπέρι
- Στίβουμε το τριμμένο κολοκυθάκι από τα νερά του.
- Το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουμε σε λαδόκολλα ή λαδωμένο ταψι στους 200 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν ή τους τηγανίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου