Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Κόρη πασίγνωστου ποδοσφαιριστή προκάλεσε φρικτό τροχαίο στην Ιερά Οδό! Μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα της (photos)





Η κόρη του ειδικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό και φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» στιγμές αγωνίας έζησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και άλλες τρεις οικογένειες, τα παιδιά των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό.




Πρωταγωνίστρια στο τροχαίο ήταν η κόρη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και ειδικού συμβούλου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Στέλλα, η οποία οδηγούσε το πολυτελές αμάξι της μητέρας της.

«Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75% χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρου αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα. Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν η μοναδική επιβάτισσα και, τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου πατέρας του 23χρονου που βρισκόταν στο αμάξι που οδηγούσε η 21χρονη κόρη του Κοβάσεβιτς!
Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με κατάγματα όσοι επέβεναν σ΄ αυτά, εκτός από την κόρη του Κοβάσεβιτς, η οποία δεν έπαθε το παραμικρό! Η οδηγός του άλλου οχήματος χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τα έξοδα να τα καλύπτει η οικογένεια Κοβάσεβιτς, ενώ ο πατέρας του 23χρονου σκέφτεται να κινήσει ποινική διαδικασία, εάν κριθεί σκόπιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου