Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Πανεύκολο και γρήγορο frozen yogurt με σοκολάτα έτοιμο σε 15 λεπτά!

Frozen yogurt με σοκολάτα. Μια συνταγή απλούστατη με 3 μόνο υλικά (από εδώ) δροσιστική, υπέροχη, έτοιμη σε λιγότερο από 15 λεπτά.
Υλικά συνταγής
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση συνταγής
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει και να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι.
Προσθέτουμε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους. Σερβίρετε με σαντιγί ή φρούτα εποχής ή σταγόνες σοκολάτας.
Frozen yogurt με σοκολάτα.

Μια συνταγή απλούστατη με 3 μόνο υλικά (από εδώ) δροσιστική, υπέροχη, έτοιμη σε λιγότερο από 15 λεπτά. Υλικά συνταγής 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100 γρ. μαύρη σοκολάτα

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει και να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι.
Προσθέτουμε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί στο μείγμα. Το βάζουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.
Σερβίρετε με σαντιγί ή φρούτα εποχής ή σταγόνες σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου