Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Το κόκκινο "μαγικό" ρόφημα που καίει μια για πάντα το λίπος!





Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ίχνος λίπους επάνω στο σώμα τους ή τουλάχιστον το ποσοστό του είναι τόσο μικρό που περνά απαρατήρητο;
Σκληρές προπονήσεις και σωστή, ισορροπημένη διατροφή είναι σίγουρα η μέθοδος που ακολουθούν πιστά για να έχουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ωστόσο υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά, που ενισχύουν κάθε προσπάθεια για αδυνάτισμα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.



Αν ο νους σας πηγαίνει σε κάποιο μαγικό χάπι, τότε κάνετε λάθος, αφού, υπάρχει ένα προϊόν, που είναι 100% φυσικό, μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή και κρύο όλες τις εποχές του χρόνου και αξίζει μια θέση στη διατροφή σας, αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά για την υγεία οφέλη του, αλλά κυρίως, αν έχετε βάλει στόχο την απώλεια λίπους από το σώμα σας, μιας και όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί , το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει ένα μοναδικό θαυματουργό συστατικό, που απαντάται μόνο σε αυτό.
Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, μιλάμε για το τσάι ρόιμπος, γνωστό και ως «κόκκινο τσάι» η πιο διαδεδομένη εκδοχή του δηλαδή, που εδώ και αιώνες καταναλώνεται από τους ιθαγενείς της Ν. Αφρικής, αλλά η φήμη του έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει και μια θέση στη λίστα των υπερτροφών, αφού το χαρακτηρίζουν ελιξίριο ζωής.
Προέρχεται από ένα θάμνο που καλλιεργείται στην Νότια Αφρική και έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση, γεγονός που το κάνει ευχάριστο σε κάθε γουλιά.
Πρόκειται για ένα τσάι με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, Α και Ε, αλλά και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως όπως ο χαλκός, ο σίδηρος, το κάλιο, το ασβέστιο.
Ακόμη, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, τα φλαβονοειδή, όπως η ασπαλαθίνη, η κερσετίνη, η ρουτίνη, το βανιλλικό οξύ, τα οποία συνιστούν την ασπίδα του οργανισμού ενάντια στη γήρανση, τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, , μειώνοντας τον κίνδυνο για καρκίνο και προστατεύοντας την καρδιά.

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail και το Food Unwrapped του Channel 4, στο τσάι ρόιμπος υπάρχει μια μοναδική ουσία που μειώνει το επίπεδο λίπους συσσωρεύεται στα κύτταρα και αυτή είναι η προαναφερθείσα ασπαλαθίνη.

Η ιδιότητά της αυτή επιβεβαιώθηκε τόσο από πειράματα που έγιναν από το South African Medical Research Council, όσο και από μικρή μελέτη που έδειξε, ότι άνθρωποι που έπιναν καθημερινά και για έξι εβδομάδες, έξι ποτήρια τσαγιού ρόιμπος, είχαν μειώσει σημαντικά τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα στο τέλος της προσπάθειας τους, μειώνοντας έτσι και τον κίνδυνο για προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νεφρικής νόσου, της καρδιακής νόσου και των εγκεφαλικών επεισοδίων.
Αν θέλετε να καταπολεμήσετε την κατακράτηση υγρών και το τοπικό πάχος, το τσάι ρόιμπος είναι η κατάλληλη επιλογή, λόγω των αποτοξινωτικών, των χωνευτικών και των ήπιων καθαρτικών ιδιοτήτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου