Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ξεχάστε πια τα ενοχλητικά μυρμήγκια! - Απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα με ένα φυσικό διάλυμα!





Μυρμήγκια. Μικρά, ενοχλητικά ζωύφια που εμφανίζονται από το πουθενά. Ενώ στην αρχή φαίνεται πως είναι λίγα, μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα.
Εάν προσπαθείτε μάταια να απαλλαγείτε από αυτά τα έντομα, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το φυσικό διάλυμα.
Πέντε θεραπείες εντομοκτόνων έχουν εξεταστεί και έχει αποδειχθεί πως ένα μείγμα αποτελούμενο από βόρακα, ζάχαρη και νερό είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικό όσο και το δηλητήριο από βόρακα που πωλείται στα σουπερμάρκετ.

Για να φτιάξετε αυτό το φυσικό εντομοαπωθητικό, θα χρειαστείτε 1 κουτάλι της σούπας βόρακα, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και μισό φλιτζάνι νερό. Αναμείξτε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το μείγμα να βράσει για 3 λεπτά.
Μόλις κρυώσει, μπορείτε να χύσετε το μείγμα σε ένα μικρό καπάκι ή σε ένα μπολ ή και να μουσκέψετε βαμβάκι σε μπάλες μέσα στο μείγμα.


Μη βάζετε περισσότερο από ένα κουτάλι της σούπας βόρακα καθώς, εάν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη, τα μυρμήγκια θα αποφύγουν το μείγμα.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα των μυρμηγκιών, μπορεί να χρειαστεί να περάσουν αρκετές ώρες, ίσως και μέρες.
Αρχικά, είναι πιθανό να παρατηρηθεί μία αύξηση, καθώς τα μυρμήγκια θα κατευθυνθούν μαζικά προς το μείγμα, προκειμένου να απολαύσουν το δηλητηριώδες «επιδόρπιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου