Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο!





Μία απίστευτα δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή νωρίς το πρωί…
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ανακοίνωσε στα social media του την μάχη του με τον καρκίνο και μάλιστα, ο ίδιος αποχαιρέτισε το θεατρικό σανίδι και τους φίλους τους, αφού μπαίνει νοσοκομείο και όπως είπε ο ίδιος η κατάσταση είναι σοβαρή.
Ο λόγος για τον Ντίνο Καρύδη, τον μπαμπά της Σμαράγδας Καρύδη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, θεωρώντας όμως ότι έχει ξεπεραστεί.

Μετά από 5 χρόνια ο καρκίνος του χτύπησε ξανά την πόρτα, αυτή την φορά με μετάσταση. Ο ηθοποιός με μία ανάρτηση στο Facebook έκανε γνωστό το συγκεκριμένο γεγονός, ενημερώνοντας ότι θα απουσιάσει για αρκετό καιρό. Μία απίστευτα θλιβερή ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:
«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες.Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτη τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας,

.Μπορεί και για πάντα,Την αγάπη μου σε όλους ακόμη καί σ’αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν.Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα’χω fb να επικοινωνουμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!»
Πηγή: Youweekly.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου