Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα το πιο λαχταριστό παγωτό σάντουιτς με 4 υλικά (Video)





Πεντανόστιμα, πανεύκολα παγωτάκια σάντουιτς με 4 μόνο υλικά.
Το απόλυτο καλοκαιρινό γλύκισμα που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι και θα αγαπήσουν οι μεγάλοι.
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη στη παρασκευή της συνταγή (από εδώ) που με τη βοήθεια του βίντεο, που κάνει την εκτέλεση της συνταγής παιχνιδάκι ακόμα και τους αρχάριους, για το τέλειο επιδόρπιο για το οικογενειακό και επίσημο τραπέζι σας αλλά για για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Δοκιμάστε το!!!
Υλικά συνταγής
1 πακέτο μπισκότα τύπου Μιράντα (συσκευασία με διπλή στρώση μπισκότων) ή Πτι Μπερ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 400 γρ.
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 36% λιπαρά κρύα
160 γρ. σοκολάτες Crunchie, κομμένες σε κυβάκια [*]
Εκτέλεση συνταγής

Παίρνετε ένα μέτριο, μεταλλικό ή πυρίμαχο ταψί με διάσταση βάσης 20×24 εκ. περίπου και το στρώνετε καλά στη βάση και τα τοιχώματά του με πλαστική μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο, το οποίο φροντίζετε να προεξέχει περιμετρικά για να ξεφορμάρετε εύκολα το παγωτό σας.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και τη κρύα κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε με το μίξερ, αρχικά σε μέτρια και στη συνέχεια σε υψηλή ταχύτητα, μέχρι να πήξει και αφρατέψει καλά. Αφήνετε το μίξερ, ρίχνετε μέσα στο μείγμα τα κυβάκια σοκολάτας και ανακατεύετε με σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
Τοποθετείτε μια στρώση με μπισκότα στη βάση του ταψιού, φροντίζοντας να είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Θυμηθείτε πως τα στρώσατε ώστε όταν καλύψετετο παγωτό με τη δεύτερη στρώση μπισκότων να τα κόψετε ομοιόμορφα σε σάντουιτς.

Επίσης αν στο ταψί σας δεν χωράνε ακριβώς τα μπισκότα, αφήστε ακάλυπτη από μπισκότα ένα μικρό μέρος σε μια πλευρά του ταψιού (βλέπε βίντεο).
Πάνω από τα μπισκότα ρίχνετε το μείγμα παγωτού και το απλώνετε ομοιόμορφα. Το σκεπάζετε με άλλη μια στρώση μπισκότων και το βάζετε στη κατάψυξη για 8 ώρες, ιδανικά για ένα για ένα ολόκληρο βράδυ για να παγώσει πολύ καλά.
Όταν πρόκειται να τα σερβίρετε, ξεφορμάρετε το παγωτό σας πάνω σε ξύλο κοπής, αφαιρείτε το παγωτό που τυχόν δεν καλύπτετε από μπισκότο (το τρώτε σκέτο με σιρόπι σοκολάτας) και με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα παγωτά σας σε σάντουιτς.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου