Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Το βίντεο που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! Η αναφορά στο Γιώργο Λιάγκα που την εκνεύρισε: «Έχετε ξεφύγει!» (Βίντεο)






Στο Πρωινό προβλήθηκε το viral βίντεο με τον θαλάσσιο ελέφαντα, ο οποίος άρπαξε ένα κοριτσάκι, το οποίο τον περιεργαζόταν, μόλις γύρισε την πλάτη του.
Η Φαίη Σκορδά έπαθε τέτοιο σοκ, που έμεινε για ώρα με το στόμα ανοιχτό στον αέρα! «Σοκ!» ήταν το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει! «Έμεινε κάγκελο η παρουσιάστρια!» σχολίασε η Σάσα.

«Παιδιά, είναι σε λιμάνι!» αναφώνησε η Φαίη. «Εάν υπάρχει κάποιος που ξέρει τι τρώνε οι θαλάσσιοι ελέφαντες, να μας πει!»
«Εγώ ξέρω κάποιον που ξέρει, αλλά δεν είναι εδώ! Ο φωτεινός παντογνώστης! Αν ήταν εδώ, θα το ξέραμε τώρα! Να του κάνω μια κλήση, έχει τελειώσει 10 η ώρα!» πέταξε η Σάσα και ο Θέμης, εννοώντας προφανώς τον Γιώργο Λιάγκα, και το ότι θα έχει τελειώσει από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Η Φαίη έπιασε το κεφάλι της, μην πιστεύοντας αυτό που άκουγε στον αέρα της εκπομπής της, αρκούμενη να πει: «Έχετε ξεφύγει τελείως σήμερα!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου