Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Η 13χρονη κατήγγειλε τον βιασμό από τον πατέρα της επειδή φοβήθηκε πως θα μείνει έγκυος!






Δεν χωράει ανθρώπου νους το τι περνούσε από τον περασμένο Δεκέμβριο η 13χρονη κοπέλα στην Κρήτη που κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί και τελικά να κριθεί προφυλακιστέος εν μέσω έντασης το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η πρώτη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 25 Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα, ο 47χρονος φέρεται να αντιλήφθηκε ότι η Αστυνομία έχει λάβει γνώση των πράξεών του, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να ξεσπάσει στη 13χρονη κόρη του: Το κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε αλλά και να βιάστηκε από τον πατέρα του μόλις πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο. Εξάλλου, σύμφωνα, με πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια είχε δεχτεί χτυπήματα στο σώμα της - μεταξύ άλλων - με ζώνη...
Φοβήθηκε ότι θα μείνει έγκυος!
Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Σφακιανάκη, οι Αρχές δε συνέλαβαν άμεσα τον κατηγορούμενο, καθώς η μικρή βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, εάν πρώτα δεν επισκεπτόταν παιδοψυχολόγο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σφακιανάκη, τα ψυχολογικά τραύματα που αποκόμισε από τη σεξουαλική, αλλά και τη σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της η ανήλικη ήταν αρκετά για να νοσηλευτεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες: μία τον περασμένο Μάρτιο κι άλλη μία το Φεβρουάριο.

«Κατήγγειλε το περιστατικό αφού δεν άντεχε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης, καθώς η μικρή φέρεται να τραβούσε το "Γολγοθά" της μόνη της όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν...

Στο μεταξύ, προκαλεί ανατριχίλα ο λόγος για τον οποίο η μικρή πήρε τη γενναία απόφαση και κατήγγειλε τον πατέρα της στις διωκτικές Αρχές. «Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δε θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος» από τον ίδιο της τον πατέρα ήταν οι αιτίες που, σύμφωνα με τον κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ώθησαν το κορίτσι να ζητηθεί τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται ότι ο 47χρονος πατέρας βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης, αλλά και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.
Πηγή: neakriti.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου