Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη βόμβα από τον Πασχούλα για το τι έγινε με τον Αγγελόπουλο και τον έδιωξαν από την ομάδα: «Είναι ψέματα όλα αυτά που λένε στο Survivor…»!

Σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Panorama, βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Πασχούλας. Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς τις πρώτες 10 μέρες, από την ομάδα των «Μαχητών». Ένας παίκτης που έζησε όλο το παρασκήνιο και τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους Μαχητές… Τελικά τι έκανε που ήθελαν να τον διώξουν;
Σοκαρίστικες ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε για την απόφαση των μαχητών να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα τους. Σύμφωνα με τον Δήμητρη Πάσχουλα, οι μαχητές δεν ήταν εξ αρχής ομάδα. Δεν υπήρχε θέμα με τον χαρακτήρα του καθως δεν τον γνώριζε σχεδόν κανένας.

Η απόφαση πάρθηκε από μια «κλίκα», οι οποίοι είχαν σκόπο να διώξουν τον πιο δυνατό παίχτη για να τον «φάνε» από το παιχνίδι. Οι μαχήτες πίστευαν πως αν στείλουν τον πιο δυνατό παίχτη στην ομάδα των Διασήμων, εκείνοι θα τον διώξουν από την πρώτη εβδόμαδα. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λένε. ¨Οταν ήρθε στην ομάδα έκανε όλες τις δουλειές, έκανε τα πάντα.. Και μάλιστα εγώ είχα τσακωθεί με αυτούς γιατί όταν έδιωξαν τον Αγγελόπουλο δεν συμφωνούσα! Ακόμη και στο ξενοδοχείο που λένε όλοι ότι έγινε κάτι, δεν έγινε τίποτα… Απλά είναι σοβαρός και δεν είναι παιδάκι να κάνει χαρές! Σαν συμπαίκτης είναι άψογος, μάγκας, ειλικρινής και το καλύτερο παιδί!«, είπε χαρακτηριστικά! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: Youweekly.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου