Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Φρίκη: Γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός αποπλάνησε 6χρονο κοριτσάκι που γνώρισε μέσω Facebook!

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε σήμερα Πέμπτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος 44χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός εξάχρονου κοριτσιού.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων συνελήφθη τον περασμένο Μάιο, μετά τις καταγγελίες ενός εξάχρονου κοριτσιού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος αποπλάνησε το κοριτσάκι κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα, όπου ήταν καλεσμένος.

Επίσης, όπως αναφέρει το dailythess.gr, μετά από έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, ενώ οι συνομιλίες τους είχαν διάρκεια περίπου σχεδόν ενός χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την αποπλάνηση του εξάχρονου κοριτσιού, ενώ για τις συνομιλίες του στο Facebook με την ανήλικη ισχυρίστηκε ότι πίστευε πώς ήταν πάνω από 17 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου