Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η σπιτική κρέμα ματιών που κάνει θραύση! Δοκίμασέ την και θα δείχνεις μέχρι και 5 χρόνια νεότερη





Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια καθώς μεγαλώνει. Το γυναικείο δέρμα είναι τόσο απαλό και ντελικάτο και αποτελεί τον καθρέφτη της ομορφιάς της.
Καθώς περνάνε τα χρόνια, το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητα του και εμφανίζονται ρυτίδες.
Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας καλλυντικά για να καταπολεμήσουν τις συνέπειες της γήρανσης στο δέρμα, προσπαθώντας να το ενυδατώσουν και να το θρέψουν σωστά.
Ωστόσο, παρακάτω σας προτείνουμε μια φυσική και οικονομική κρέμα ματιών με φανταστικά αποτελέσματα!
Μια 54χρονη γυναίκα από το Brighton της Αγγλίας χρησιμοποιεί αυτή την κρέμα. Μετά από έναν μήνα είπε: «Αισθάνομαι 5 χρόνια νεότερη, οι ρυτίδες μου έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.»
Τα συστατικά της είναι υποαλλεργικά, ωστόσο σας προτείνουμε να την δοκιμάσετε σε κάποιο σημείο του δέρματος σας για να δείτε αν θα υπάρξει αλλεργική αντίδραση.

Συστατικά:
-2 κάψουλες βιταμίνης Ε
-2 σταγόνες αιθέριου ελαίου θυμαριού
-1 κουταλιά έλαιο καρύδας
Οδηγίες:
Βάλτε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα καλά. Στην συνέχεια βάλτε την κρέμα σε ένα δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
Χρήση:
Απλώστε την απαλά γύρω από τα μάτια κάνοντας μασάζ 2 ώρες πριν πέσετε για ύπνο. Χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσετε το περιττό προϊόν.


Αυτό το θαυματουργό ελιξίριο θα ανανεώσει το λεπτό δέρμα των βλεφάρων, θα καθαρίσει τα μάτια και θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.
Το σημαντικότερο είναι ότι θα σας κάνει να δείχνετε 5 χρόνια νεότερη και θα σβήσει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου