Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστικό! Από σπίτι σε σπίτι κρύβεται ο Λιάγκας για να γλιτώσει το αυτόφωρο! Που ήταν όταν έμαθε τα μαντάτα για την μήνυση;








Τρέχει και δεν φτάνει ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας με το χουνέρι που του έκανε η Αθηναΐς Νέγκα. Και όχι μόνο αυτό, σας έχω και καυτό ρεπορτάζ με παρασκήνιο για δυο θεματάκια.
1. Που ηταν ο Λιάγκας οταν του έσκασε η μύνηση και το αυτόφωρο στο κεφάλι;
2. Που κρυβόταν όλη την νύχτα που τον έψαχναν οι αστυνομικοί για να τον οδηγήσουν στο τμήμα;

Λοιπόν ξεκινάω…Ο Γιώργος το χουνέρι το έμαθε στο στούντιο του Ant1 όπου γυριζόταν το Lucky Room!!!! Ναι ναι ναι όπως σας το γράφω! Τα γυρίσματα σταμάτησαν όταν ένας ρουφιάνος πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο και του είπε τα δυσάρεστα.»Run Γιώργο run….Η τρελή το είπε και το έκανε, έβαλε τον Κούγια να σε μηνύσει!». Ο παρουσιαστής τα παρατάει όλα, σκηνοθέτες, παίχτες και όπου φύγει φύγει!!!

Που πήγε όμως; Κάτω από το σπίτι του στη νέα διεύθυνση τον περίμενε ένα ωραίο και πεντακάθαρο περιπολικό για να τον μπουζουριάσει. Έπρεπε λοιπόν να φυγαδευτεί. Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε ότι φιλοξενήθηκε από άλλον γνωστό παρουσιαστή που το τελευταίο διάστημα κάνουν κολλητή παρέα! Στο σπίτι λοιπόν του «παρουσιαστή» φιλοξενήθηκε μέχρι να περάσει η λαίλαπα του αυτοφώρου! Το αυτόφωρο κρατάει 24 ώρες άρα μέχρι και το απόγευμα ο Γιώργος θα κρύβεται. Α ρε Αθηναΐδα τι έκανες στο παιδί….
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου