Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Τρέξτε να προλάβετε: Ανοίγουν 1249 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο


Στις 1.249 ανέρχονται οι μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο που είτε έχουν ανακοινωθεί είτε πρόκειται να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.

Πρώτα απ’ όλα, όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή, λόγω των τεχνικών προβλημάτων στην ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣΕΠ, πήρε παράταση έως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Προκήρυξη 7Κ/2016 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Έχουν ανακοινωθεί 413 θέσεις

Παράλληλα η Προκήρυξη 1Κ/2017 για τις 404 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), λόγω των τεχνικών προβλημάτων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, δεν ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Επιπλέον, το ΑΣΕΠ, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, έχει ήδη ανακοινώσει ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Ε/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου