Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Έτσι θα απαλλαγείτε από τους πόνους στη μέση με Φυσικό τρόπο! Εκπληκτικά αποτελέσματα στο 95% των περιπτώσεων!





Ένα κοινό πρόβλημα υγείας είναι ο πόνος στη μέση, καθώς το 80% του πληθυσμού το έχει βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Ο πόνος στη μέση είναι μια κοινή αιτία που κάποιος μπορεί να λείψει από την εργασία του, και έτσι είναι ένα σοβαρό ζήτημα υγείας. Ένα κοινό όνομα είναι το λουμπάγκο ή αλλιώς οσφυαλγία.

H oσφυαλγία ορίζεται από ήπιο έως σοβαρό πόνο ή δυσφορία στην περιοχή του κάτω μέρους της πλάτης .Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς (απότομος και σοβαρός) ή χρόνιος αν διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες. Εμφανίζεται συχνά σε νεότερους ανθρώπους των οποίων η εργασία περιλαμβάνει φυσική προσπάθεια και δραστηριότητα αλλά δεν είναι ασυνήθιστο ακόμη και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία της οσφυαλγίας.


Αποτέλεσμα εικόνας για πόνος μέση


Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι όσοι βιώνουν έντονους πόνους στη μέση, μπορούν να ανακουφιστούν λαμβάνοντας συμπλήρωμα διατροφής με σύμφυτο. Το σύμφυτο (comfrey) είναι ένα πολύ σημαντικό και αρκετά αμφιλεγόμενο άγριο βότανο. Στην Ελλάδα το συναντούμε και με τις ονομασίες στεκούλι, χονδρούτσικο και πηκτή.

Οι βοτανολόγοι χρησιμοποιούν αυτό το βότανο για αιώνες. Μελέτες έχουν δείξει ότι θεραπεύει κάθε είδους πόνο, και η μορφή του σε τζελ θεραπεύει τον πόνο και το εξάρθρημα στην περίπτωση της οστεοαρθρίτιδας. Συνιστάται όμως η λήψη του βότανου να γίνεται σε μορφή συμπληρώματος, καθώς μπορεί να έχει τοξικές επιπτώσεις στο ήπαρ.

Το εκχύλισμα του φυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή μιας αλοιφής η οποία αντιμετωπίζει επιτυχώς τον πόνο στη μέση. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 120 άτομα με πόνο στην άνω ή κάτω πλάτη, έδειξε ότι η αλοιφή θεράπευσε επιτυχώς όλους τους ασθενείς μέσα σε μια χρονική περίοδο 5 ημερών.

Η μελέτη διεξήχθη από επιστήμονες στο γερμανικό αθλητικό Πανεπιστημίο της Βόννης, και τα συμπεράσματά τους δημοσιεύθηκαν στο British Journal of Sports Medina. Ως εκ τούτου, το εκχύλισμα της ρίζας σύμφυτο είναι ιδιαίτερα δραστικό και κλινικά αποδεδειγμένο ότι θεραπεύει τον οξύ πόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 3 προτεινόμενες ασκήσεις που βοηθούν στη μείωση του πόνου στο 95% των περιπτώσεων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου