Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πήρε δύο πλαστικά ποτήρια και τα ένωσε με συρραπτικό! Όταν τελείωσε με τα υπόλοιπα έφτιαξε κάτι μαγικό! (video)





Πήρε δύο πλαστικά ποτήρια και τα ένωσε με συρραπτικό – Όταν τελείωσε με τα υπόλοιπα έφτιαξε κάτι μαγικό!
Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μια μεγάλη λάμπα για το σαλόνι σας, ενόψει των Χριστουγέννων. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε ιδιαίτερα, καθώς τα υλικά είναι πολύ φθηνά, ενώ ενδέχεται να κρύβονται και μέσα στο σπίτι σας.
H χρήστης του Υοutube και interior designer,Rebecca Robeson θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αρχικά, ενώνει με συρραπτικό δύο ποτήρια και συνεχίζει με τα υπόλοιπα προκειμένου να σχηματίσει ένα κύκλο. Ακολουθεί την ίδια πρακτική, φτιάχνοντας έναν δεύτερο κύκλο, τον οποίο ενώνει με τον πρώτο, σχηματίζοντας ένα ημισφαίριο.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται, ούτως ώστε να φτιάξει και ένα δεύτερο ημισφαίριο. Προκειμένου να διευκολύνει την συρραφή, χρησιμοποιεί και μανταλάκια ανάμεσα στα ποτήρια. Έπειτα, περνάει μέσα από τις τρύπες στο πάτο των πλαστικών ποτηριών τα λαμπάκια, προσέχοντας να προεξέχει το βίσμα από την σφαιρική λάμπα. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και εσείς καθώς δεν θα σας πάρει παραπάνω από 15 λεπτά!
Δείτε το βίντεο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου