Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τips: 3 Ροφήματα που θα σε αδυνατίσουν- ακόμα περισσότερο κι από το νερό με λεμόνι!!!





Έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το μαγικό φίλτρο που ακούει στο όνομα νερό με λεμόνι που έχουμε αρχίσει να αμφισβητούμε την επιτυχία του. Όσο κι αν κάποιοι πίνουν νερό (με λεμόνι) στο όνομά του, εμείς σου βρήκαμε τρία ροφήματα που θα σε βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά στο να χάσεις κιλά. Άκου τις συμβουλές μας και θα χάσεις – κιλά – το μόνο σίγουρο.
Καφές
ka1

Οι έρευνες δείχνουν ότι δύο με τρεις κούπες καφέ πριν από τη γυμναστική μπορούν να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να ασκηθείς περισσότερο και σκληρότερα απ’ ότι αν δεν είχες αυτή τη δόση καφεΐνης στον οργανισμό σου. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι: ο καφές πρέπει να είναι σκέτος.

Παγωμένο νερό
ka2
Αντί για λεμόνι, βάλε στο νερό σου μια χούφτα παγάκια: τα κρύα ροφήματα προτρέπουν το σώμα σου να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια προκειμένου να διατηρήσει τη θερμοκρασία του στους 36.6. Αυτό σημαίνει πως αν καταναλώνεις 682ml παγωμένου νερού την ημέρα, καις περίπου 100 επιπλέον θερμίδες. Με τα άπταιστα μαθηματικά μου, αυτό μας κάνει περίπου 5 κιλά το χρόνο.


Πράσινο τσάι
ka3
Οι άνθρωποι που πίνουν πράσινο τσάι αντί για νερό, χάνουν περίπου 3 κιλά περισσότερα σε δύο μήνες. Επίσης οι έρευνες έχουν δείξει πως όσοι πίνουν συχνά πράσινο τσάι ζυγίζουν λιγότερο, ενώ έχουν και μικρότερη περιφέρεια μέσης. Πιες φρέσκο, αρωματικό τσάι, χωρίς να προσθέσεις τίποτα και απόφυγε τα συμπληρώματα πράσινου τσαγιού.
Πηγή; www.ladylike.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου