Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ: Ο DJ που σκοτώθηκε ήταν φίλος του… [photo]





Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 28 ετών ένας από τους πιο γνωστούς DJ της Αθήνας...


Πρόκειται για τον Μάκη Σιούτη, γνωστό ως DJ Mike, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν στη Νίκαια.


Ο 28χρονος έπαιξε στα μεγαλύτερα club της Αθήνας, αλλά και σε αρκετά νησιά τις καλοκαιρινές περιόδους, ενώ ήταν γνωστός για τα πάρτι που έκανε.

Άτομο που γνώριζε τον άτυχο νεαρό έκανε λόγο στο star.gr, για «ένα πολύ καλό παιδί, φιλότιμο, που ήταν με το χαμόγελο πάντα και δεν χάλαγε χατίρι σε κανέναν. Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του. Όπου έπαιζε μουσική γινόταν χαμός!».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «ο DJ Mike γνώρισε πολύ καλά και τον Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής σύχναζε σε γνωστό club των νοτίων προαστίων όπου εκείνος έπαιζε μουσική. Είχαν “μιξάρει” μαζί και πολλά τραγούδια του».

Άλλωστε, οι φωτογραφίες που βρήκε το star.gr αποδεικνύουν τη σχέση που είχε ο 28χρονος DJ με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Σημειώνεται πως το προφίλ του αδικοχαμένου Μιχάλη στο facebook έχει γεμίσει με μηνύματα. Φίλοι και γνωστοί του τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου