Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μικρό παιδί από την Συρία σε σκουπίδια της Τουρκίας με τα όργανά του αφαιρεμένα! (PHOTOS)





Οργάνωσαν την γενοκτονία στην Συρία για να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε φτηνό κρέας. Όπως ακριβως στον Πόντο και την Ιωνία.
Εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι υπάρχει επίσημη καταγγελία στον ΟΗΕ για 18000 παιδιά από την Συρία που σφαγιάστηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία για να τους πάρουν τα όργανα.
Και τα δυτικά κτήνη αναμασούν το παραμύθι οτι η γενοκτονία ειναι επανάσταση κατά του Άσαντ» Ενώ μόνον ο Καμμένος βγήκε και μίλησε ανοιχτά απαιτώντας από την διεθνή κοινότητα να στηρίξει τον Άσαντ και να τελειώσει την γενοκτονία και τον ξεριζωμό.
Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από αναγνώστη με το σημείωμα:
«Μικρός Σύριος που βρέθηκε στα σκουπίδια της Τουρκίας. Η μεγάλη τομή δείχνει πως πάρθηκαν τα όργανά του γιά να γίνουν εμπόρευμα μαυραγορίτικο για έναν πούστη δυτικό. Τί τον θέλουμε λοιπόν τον κόσμο τους καί το κωλοευρώ-μάρκο τους. Για πόσο μπορούμε να συνεχίζουμε με τα κομματικά γυαλιά συσκότισης που φοράμε όλοι να συμμετέχουμε στόν κόσμο τους; Άν ήταν το δικό μας παιδί θα γινόμασταν φανατικοί τρομοκράτες και θα γαμούσαμε τό σύμπαν του παναμερικανισμού και του πανγερμανισμού, δηλαδή της νέας τάξης πραγμάτων;

Που είναι οι αρχές, η ηθική , οι αξίες , η αλληλεγγύη, η αγάπη καί ευαισθησία πού διέκρινε τό Έθνος μας; Ναί το Έθνος μας, γιατί η λέξη Έθνος μας περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες. Λαό και εξουσία. Τη λέξη Έθνος βλακωδώς την παραχωρήσαμε μεταπολιτευτικά στους φασίστες, όπως και τόσα άλλα. Ας ταρακουνήσουμε λοιπόν τις κεφάλες μας που ακούνε μόνο πιά τα iPhone και τα Samsung καί μόνο οταν το μυαλό μας έρθει στήν κανονική του θέση , θα υπάρξει αρχή ελπίδα σωτηρίας!
Παρά του ότι ποτέ δεν ψήφισα το ΚΚΕ, έχω την υποχρέωση να πώ πως αρκετά απο αυτά που γράφω τα έλεγε και τα λέει. Μόνο που κι αυτό τα μιλά ξύλινα καί όχι με συναίσθημα καρδιάς!
Καλή Κυριακή, Νίκος.»

Πηγή: Pressnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου