Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Βόμβα στην αγορά! Χρεοκόπησε μεγάλη εταιρεία





Αίτηση πτώχευσης της γνωστής εταιρίας παραγωγής ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (TVE), συνιδιοκτησίας των Ελματζιόγλου, Πήγασου Εκδοτικής Α.Ε. και Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, είχε υποβληθεί τον περασμένο Μάιο και εκδικάστηκε για πολλοστή φορά από το Πρωτοδικείο της Αθήνας. Ύστερα από προσπάθειες που κράτησαν δύο χρόνια, έγινε τελικά δεκτή και η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου.
Είναι πλεόν γεγονός και με τη βούλα του Πρωτοδικείου Αθηνών η εταιρία παραγωγής ορισμένων πιο επιτυχημένων ελληνικών σειρών χρεοκόπησε!

Την υπογραφή της TVE φέρουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μικρή οθόνη, όπως «Βέρα στο δεξί», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Κόκκινο δωμάτιﻨ, «Άκρως οικογενειακών», «10′ κήρυγμα», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», » Κωνσταντίνου και Ελένης», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», » Δυο ξένοι» και «Λαβ σόρρυ».
Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, επίσης, συμμετείχε και στην παραγωγή εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών, με δημοφιλέστερη το «Αμαν τα καθάρματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου