Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Απαρηγόρητη πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -Ο θάνατος που τη γονάτισε
Τα χτυπήματα είναι απανωτά. Οι στιγμές είναι δύσκολες με εκείνη να προσπαθεί πάση θυσία να βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει εκείνους που την έχουν ανάγκη. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, η μητέρα της ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο με την Μαρία Μενούνος να ζητά δημόσια από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για εκείνη.
Σαν να μην έφτανε αυτό πριν από μερικές μέρες η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έχασε τον αγαπημένο της θείο Νικήτα, ο οποίος ήταν αδελφός του πατέρας της, αλλά και νονός του συντρόφους της, όπως γράφει η εφημερίδα Freddo.
menounos12
Η ίδια του αφιέρωσε μια εκπομπή της, λέγοντάς χαρακτηριστικά πως ο θείος της ήταν ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνώρισε, γιά υτό ακόμη δεν μπορεί να σηνειδητοποιήσει την απώλειά του.Βοηθούσε πάντα τα αδέλφια του και κατάφερε χωρίς χρήματα και μόρφωση να έρθει από την Ελλάδα και να καταφέρει τόσα πολλά στην Αμερική.
Ενώ  η Μαρία Μενούνος έχει και το δικό της άγχος για το θέμα της εγκυμοσύνης, με τις διαδικασίες της εξωσωματικής να την έχουν κουράσει και ταυτόχρονα να την έχουν απογοητεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου