Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Την σκότωσε και μετά την αναζητούσε στην τηλεόραση: Ο νεαρός μηχανικός, το πανέμορφο μοντέλο και η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο! (PHOTOS)




«Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω τη γυναίκα μου. Ήρθαμε στην Αθήνα και εξαφανίστηκε». Η γεμάτη αγωνία φωνή του είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές των εκπομπών αναζητήσεων του Κώστα Χαρδαβέλα και της Αγγελικής Νικολούλη. Για 18 μέρες το δράμα του είχε συγκλονίσει τους πάντες. Ο Γιώργος Σκιαδόπουλος έκρυβε όμως ένα φρικτό μυστικό.
Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
«Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Όταν μου είπε πως θα χωρίζαμε, λίγες ημέρες πριν παντρευτούμε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου». Το μυστικό του είχε αποκαλυφθεί και όλη η Ελλάδα είχε «παγώσει» από την αγριότητα ενός εγκλήματος που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο ειδεχθή που έχουν διαπραχθεί ποτέ στη χώρα μας. Δράστης ο 23χρονος τότε Γιώργος Σκιαδόπουλος, μηχανικός του εμπορικού ναυτικού. Θύμα η γυναίκα που αποφάσισε να παντρευτεί, η 30χρονη Ελληνοαμερικανίδα Τζούλι Μαρί Σκάλι.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν ο Σκιαδόπουλος σε ένα ταξίδι στην Καραϊβική τον Νοέμβριο του 1997. Ο 23χρονος την ερωτεύθηκε από την πρώτη ματιά, άλλωστε η πανέμορφη Σκάλι, μοντέλο στο επάγγελμα, τραβούσε άλλωστε πάνω της με ευκολία τα αντρικά βλέμματα. Ο Σκιαδόπουλος την πολιόρκησε και τελικά εκείνη ενέδωσε. Οι δυο τους έδειχναν ότι ζουν έναν τρελό έρωτα και αποφάσισαν γρήγορα να συγκατοικήσουν και να παντρευτούν.
Το διαζύγιο από το σύζυγό της, Νιστ, ήταν θέμα χρόνου και όταν αυτό εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1998, η Τζούλι ήρθε στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες του γάμου της με το μηχανικό του εμπορικού ναυτικού. Ο τελευταίος για χάρη της θα άφηνε τη θάλασσα και θα έπιανε δουλειά ως οδηγός ταξί στην Καβάλα.
Τα σύννεφα
Όλα φαίνονταν ιδανικά για το ζευγάρι, αλλά λίγο πριν γίνει ο πολιτικός γάμος τους στην Αθήνα -η Σκάλι ήταν καθολική- φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα, με το μοντέλο εμφανίζεται επιφυλακτικό ως προς το «μεγάλο βήμα». Ο έρωτάς της είχε σβήσει; Δεν ήθελε να μείνει μακριά από την κόρη της Κέιτι; Μετάνιωσε για το τέλος του γάμου της με τον Νιστ; Πίστευε ότι ο Σκιαδόπουλος δεν ήταν τελικά αυτό που έδειχνε τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους; Κανείς δεν γνωρίζει, όπως κανείς δεν έμαθε ούτε και τι ειπώθηκε ανάμεσά τους στη μοιραία βόλτα τους με το αυτοκίνητο.
Στις 8 Ιανουαρίου 1999 ο Σκιαδόπουλος στραγγάλισε την Τζούλι, έβαλε το σώμα σε μια βαλίτσα και το πέταξε σε λίμνη της Καβάλας. Μάλιστα, επειδή το κεφάλι της δεν χωρούσε, το έκοψε με πριόνι και το πέταξε για να μη βρεθεί ποτέ! Για 18 μέρες ο μηχανικός του εμπορικού ναυτικού προσπαθούσε να κρύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του. Μάλιστα, έβγαινε στα κανάλια από το κέντρο της Αθήνας και εκλιπαρούσε να τον βοηθήσουν να βρεθεί η σύντροφός του.
Τελικά το μυστικό του αποκαλύφθηκε και συντάραξε όλη την Ελλάδα. «Είχα χτίσει το όνειρο της ζωής μου γύρω από την Τζούλι κι έβλεπα ότι καταρρίπτεται» είπε στην απολογία του. Τον είχε κυριεύσει ο φόβος ότι η γυναίκα της ζωής του θα τον άφηνε. «Τα χέρια μου εκτινάχτηκαν και την έπιασα απ' το λαιμό. Από τη στιγμή που έγινε το μοιραίο, προσπάθησα να την επαναφέρω με τεχνητή αναπνοή. Ήμουν σε κατάσταση πανικού. Το μόνο που μπόρεσα να σκεφθώ ήταν να την εξαφανίσω και να θέσω τέρμα στη ζωή μου. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω παίρνοντας μεγάλη ποσότητα από τα παυσίπονα της Τζούλι, αλλά έκανα εμετό κι επέζησα. Γυρνούσα απελπισμένος στους δρόμους μη γνωρίζοντας τι να κάνω».
Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 23 ετών, αφού του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου