Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μέγα σκάνδαλο: Nα που πήγαν τα λεφτά του χρεωκοπημένου Μαρινόπουλου (PHOTOS)




Αν αναρωτιέστε που πήγε ένα μέρος από 44.000.000 που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης « ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» και φυσικά ο ιδιοκτήτης κύριος Μαρινόπουλος το 2010 όταν η εταιρεία είχε 84.000.000 ευρώ ζημιές, η απάντηση είναι στην παρακάτω φωτογραφία!
Και αν νομίζετε ότι αυτά έφτασαν μάλλον κάνετε λάθος μια και όταν το 2009, η εταιρία μπορεί να είχε μόλις 6 εκατομμύρια κέρδη, (πρo φόρων), όμως ο κύριος Μαρινόπουλοςκαι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εισέπραξαν 45 εκατομμύρια ευρώ.
Και για να μην μακρηγορούμε μέσα σε 4 χρόνια και ενώ η εταιρεία Μαρινόπουλος είχε υποστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιές το «διοικητήριο» (και ο ιδιοκτήτης φυσικά) της εταιρείας πήραν 120 εκατομμύρια ως αμοιβές!
Με αυτόν τον τρόπο και μετατρέποντας αυτά τα χρήματα σε κότερα, βίλες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και επιχειρήσεις στο εξωτερικό, 15.000 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο και χιλιάδες προμηθευτές καταστρέφονται με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ακάλυπτες επιταγές και σε περίπτωση που έρθει η πολυπόθητη σωτηρία της επιχείρησης πολλοί από αυτούς θα δουν τις απαιτήσεις τους να κουρεύονται περίπου 50%!
«Καλά ταξίδια με το κότερό σας κύριε Μαρινόπουλε και στην υγειά των εργαζομένων σας και των προμηθευτών σας που (έκαναν το λάθος) να σας εμπιστευτούν, μια και αυτοί σας το έχουν κάνει «δώρο»» αναφέρει χαρακτηριστικά το Παρασκήνιο.
Πηγή: Fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου