Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αποκλειστικό! Στον δικηγόρο η Φαίη Σκορδά -Τι χάλασε τις διακοπές της




Όπως σας έχει πληροφορήσει το Youweekly.gr η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά περνάει τις διακοπές της στην Τήνο ευτυχισμένη με τον σύζυγο της Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά τους Γιάννη και Δημήτρη.  Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές πληροφορίες μας η Φαίη προβληματίστηκε το φετινό καλοκαίρι από δύο πολύ σοβαρά θέματα που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή.
fai1

Το ένα που την ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές της, τη γέμισε χαρά και περηφάνια. Ως “πρέσβειρα” του “Μake a Wish” Ελλάδος διέκοψε μέσα στο καλοκαίρι με χαρά τις οικογενειακές διακοπές της για να παραβρεθεί στην πολιτιστική εκδήλωση της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων.
fai2

fai5
Untitled

Το δεύτερο ωστόσο μελανό σημείο που η Φαίη το αντιμετώπισε με προβληματισμό αλλά και οργή ήταν τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει με τον Γιώργο Λιάγκα. «Μερικές φορές ειλικρινά δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω όλα αυτά που γράφονται για το γάμο μου και τη σχέση μου με τον Γιώργο. Έχουμε αποφασίσει να μη δίνουμε σημασία αλλά φέτος το πράγμα ξέφυγε…». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ξεκινήσει να στέλνει εξώδικα αν όλη αυτή η απίστευτη φημολογία για την σχέση του δεν σταματούσε. Μάλιστα ζήτησαν συμβουλή δικηγόρου για το πώς θα μπορούσαν να χειριστούν την κατάσταση. Η Φαίη, φυσικά ως πιο ψύχραιμη, άφησε το πράγμα να εκτονωθεί χωρίς να δώσουν οι δυο τους περαιτέρω συνέχεια στα κακόβουλα δημοσιεύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου