Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Πένθος: Πέθανε πασίγνωστος οδηγός αγωνιστικών οχημάτων!




Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού βιώνει μία από τις μεγαλύτερες απώλειες των τελευταίων χρόνων. Ο Bryan Clauson, ένας οδηγός με πολλά χρόνια καριέρας έφυγε από την ζωή την Κυριακή μετά από τροχαίο στο Belleville Midget Nationals. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατο με ανακοίνωση που έβγαλε την Δευτέρα.


Ο 27χρονος οδηγός κατέληξε χθες, καθώς νοσηλευόταν από το Σάββατο, μετά από πολλαπλά τραύματα. «Το βράδυ της 7ης Αυγούστου αποχαιρετήσαμε τον γιο μας, τον αρραβωνιαστιό και φίλο μας, Bryan Clauson. Η οικογένεια και οι φίλοι ήταν δίπλοι του και είμαστε ευγνώμονες που μπορέσαμε να βιώσουμε στιγμές μαζι του», έγραψαν στην σελίδα του στο Facebook.
Ο Clauson ξεκίνησε να τρέχει ως έφυγβος και έγινε ο νεώτερος οδηγός στην Αμερική που κέρδισε αγώνα στο πρωτάθλημαUSAC Road Racing Championship. Σε όλη την διάρκεια της καριέρας του, κατέκτησε πολλούς τίτλους όπως τους USAC National Midget, National Drivers και Sprint Car championships. Το 2016, έγινε ο έκτος και ο πιο νέος οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που σημείωσε 100 νίκες στο USAC.
Το αυτοκίνητό του ανετράπη κατά την διάρκεια του αγώνα το Σάββατο που μας πέρασε. Η διακομιδή του έγινε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραυματά του.
Καλό ταξίδι…
peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου