Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κάνει θαύματα: Αυτό το θαυματουργό τσάι είναι η καλύτερη θεραπεία για τα πρησμένα πόδια σου!




Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε το πιο ισχυρό τσάι, το οποίο θα σας βοηθήσει στη θεραπεία και την πρόληψη των πρησμένων ποδιών με φυσικό τρόπο. Αλλά, για να ξεκινήσουμε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να επηρεαστούν από αυτό το αισθητικό (και όχι μόνο) πρόβλημα. Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι τα πρησμένα πόδια μπορεί να προκληθούν από πολλούς λόγους, όπως: οι παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, την εγκυμοσύνη, την κακή κυκλοφορία του αίματος, την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, την κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι κ.λπ. Θα πρέπει να ξέρετε ότι, μερικές φορές είναι απολύτως φυσιολογικό να πρήζονται τα πόδια σας. Για παράδειγμα: αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στέκεστε ή κάθεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά, αν αντιμετωπίζετε χρόνιο πρήξιμο στα πόδια ή στον αστράγαλο, αυτό μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που θα πρέπει να σας κάνει να επισκεφθείτε αμέσως ένα γιατρό.



Πρήξιμο- Τι πρέπει να ξέρετε:

Κατ’ αρχάς, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το πρήξιμο από μόνο του δεν είναι επιβλαβές, αλλά είναι αντιαισθητικό. Αν βλέπετε πρήξιμο στο ένα ή και στα δύο πόδια, ή το πρόσωπό σας είναι πρησμένο, πρέπει να καλέσετε το γιατρό σας, γιατί η αιτία θα μπορούσε να είναι μία θρόμβωση, και δεν πρέπει να περιμένετε για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Αυτό το πρήξιμο δεν είναι στην πραγματικότητα μια διαταραχή, αποτελεί μόνο ένα σύμπτωμα, και ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να βρούμε την αιτία που το προκαλεί. Αν είναι πρήξιμο λόγω εγκυμοσύνης, θα πρέπει να φύγει λίγο μετά τη γέννα. Συζητήστε το με το γιατρό σας για να δείτε τι θα μπορούσε να προκαλέσει το πρήξιμο σας.

Η λύση είναι στο μαϊντανό!

Η μελέτη επιβεβαιώνει:




Η καλύτερη σπιτική θεραπεία κατά του οιδήματος – ΣΥΝΤΑΓΗ:

Ο διάσημος Δρ John R. Christopher λέει ότι σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το σπιτικό τσάι μαϊντανού. Θα σας βοηθήσει στη θεραπεία και την πρόληψη αυτού του προβλήματος. Λέει επίσης ότι, θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα του ισχυρού τσαγιού μαϊντανού την ημέρα για να δείτε καλύτερα αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία. Αυτό το τσάι είναι πολύ απλό και εύκολο. Απλά ακολουθήστε τις απλές οδηγίες.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε: πρώτα, θα πρέπει να κόψετε τις ρίζες του μαϊντανού και τα φύλλα του. Στη συνέχεια, θα πρέπει βάλετε ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα σουρωτήρι τσαγιού. Έπειτα, θα πρέπει να ρίξετε πάνω από το σουρωτήρι βραστό νερό ή αν το σουρωτήρι είναι κλειστού τύπου, βυθίστε το όλο μαζί μέσα σε ένα μπρίκι. Αφήστε το για 5 λεπτά, αφαιρέστε το σουρωτήρι και πιείτε το. Σημείωση: μπορείτε να προσθέσετε λίγο τζίντζερ, λεμόνι ή  μέλι για να εμπλουτίσετε τη γεύση του.

Σημείωση:  θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι, αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το σπιτικό τσάι μαϊντανού, τότε θα πρέπει να το καταναλώνετε όσο είναι ζεστό. Μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης και διάφορες άλλες μεθόδους για να μειώστε το πρήξιμο, όπως να κάνετε κάποιες ασκήσεις για τα πόδια κάθε μέρα ή ενώ είστε ξαπλωμένοι, να τοποθετήσετε μερικά μαξιλάρια στα πόδια σας, κρατώντας τα ψηλά.

Αυτό το τσάι μαϊντανού είναι καταπληκτικό και μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Δοκιμάστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου