Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Γλυκά μπαστουνάκια με ψωμί του τοστ, πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα




Υλικά συνταγής

  • 8 φέτες ψωμί του τοστ
  • 2 μπανάνες κομμένες σε κυβάκια
  • 8 μπισκότα πτι μπερ θρυμματισμένα
  • 8 κουταλιές της σούπας πραλίνη φουντουκιού
  • φρέσκο γάλα
  • ζάχαρη
 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Αφαιρείτε την κόρα από το ψωμί. Περνάτε κάθε φέτα ψωμιού με τον πλάστη, έτσι ώστε να πατηθεί αρκετά και να λεπτύνει.
  2. Αλείφετε με πραλίνα φουντουκιού την μία πλευρά του ψωμιού κατά μήκος και προσθέτετε την μπανάνα σε πολύ μικρά κυβάκια και το θρυμματισμένο μπισκότο.
  3. Ρολάρετε δημιουργώντας μπαστουνάκια, τα βουτάτε σε λίγο γάλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα αντικολλητικό ταψί με το ανοικτό σημείο προς τα κάτω.
  4. Πασπαλίζετε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνετε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰C. Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε να κρυώσουν για 3’ και σερβίρετε.

Συμβουλή

Τη συνταγή την ανακαλύψαμε στο λαχταριστό Συνταγότοποwww.syntages.papadopoulou.gr της εταιρείας μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου