Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Παγωμένη κόλαση!




Παγωμένη κόλαση!
Τι χρειαζόμαστε:

250 γρ μαργαρίνη
2 κουβερτούρες
5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα


για τη σαντιγύ

1 morfat κονσέρβα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Πώς το κάνουμε:
Βήμα 1
1) Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.
Βήμα 2
2) Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
3) Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βήμα 4
4) Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
Βήμα 5
5) Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
Βήμα 6
6) και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου