Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σκορδά – Λιάγκας: Ξεσήκωσαν όλη την παραλία με τα παιδιά τους – Δείτε το άλμπουμ των διακοπών τους!




Πήγαν για πρώτη φορά πέρυσι στη Χαλκιδική για διακοπές και εντυπωσιάστηκαν τόσο που είπαν να ξαναγυρίσουν στον… παράδεισο, αυτήν τη φορά μαζί με τα δύο παιδιά τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που αν και χρειάστηκε να παραμείνουν για μία εβδομάδα στο “κλεινόν άστυ” λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων τελικά ο προορισμός που επέλεξαν τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.
2558834
Το ζευγάρι έφτασε στο “Πόρτο Καρράς” την Παρασκευή, αφού πρώτα πέρασε από το Κιλκίς και πήρε τους γιους του, τον 5,5 ετών Γιάννη και τον 2χρονο Δημήτρη, που εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκονταν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Οι διακοπές τους στο παραθαλάσσιο θέρετρο της βόρειας Ελλάδας θα διαρκέσουν συνολικά 15 μέρες, όπως σας αποκαλύπτει το Youweekly.gr, ενώ επόμενος σταθμός τους θα είναι, φυσικά, η αγαπημένη τους Τήνος, όπου τα τελευταία χρόνια νοικιάζουν σπίτι.
2558822
Οι θεαματικές βουτιές του Γιαννάκη!
2558810
Η χαρά και των τεσσάρων μεγάλη που ξαναβρέθηκαν γι’ αυτό δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το γιορτάσουν από τη θάλασσα. Άλλωστε, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, ο Γιώργος Λιάγκας έχει φροντίσει να εμφυσήσει στους γιους του την αγάπη του για το νερό και οι θεαματικές βουτιές ήταν η καλύτερη ανταμοιβή ειδικά για τον Γιαννάκη που είναι δεινός κολυμβητής.
2558786
2558801
2558806


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου