Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Τα "πήρε" στο... κρανίο η μητέρα του Ρονάλντο!




Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είδε το γιο της να κλαίει και να ζητά αλλαγή στο 25ο λεπτό του τελικού του Euro 2016, μετά τον τραυματισμό...
που του προκάλεσε ο Ντμίτρι Παγιέτ. Ο λόγος για την μητέρα του σούπερ σταρ του τερέν, Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία «ξέσπασε» μέσω twitter κατά του Παγιέτ!

Χωρίς να τον κατονομάσει, η Ντολόρες Αβέιρο, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «δεν μπορώ να βλέπω έτσι τον γιο μου. Το παιχνίδι είναι να κλωτσάς τη μπάλα και όχι να βλάπτεις τον αντίπαλο». Το tweet της συνοδεύονταν από μια φωτογραφία του Ρονάλντο να έχει ξεσπάσει σε κλάματα.
Ακολούθησε άλλο ένα μήνυμα: «Ο γιος μου άφησε το γήπεδο αλλά η εθνική μπορεί να κερδίσει. Είμαι βέβαιη πως θα πάρουμε το Κύπελλο», ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο (για πρώτη φορά) και έγραψε: «Αυτή η εικόνα με πονάει. Από καιρό ήθελε να παίξει μέχρι το τέλος του τελικού. Δύναμη».
«Υπερηφάνεια». Αυτό έγραψε, ανεβάζοντας φωτογραφία του Ρονάλντο να εμψυχώνει τον Κουαρέσμα, ο οποίος τον αντικατέστησε, λίγο πριν ξεκινήσει η παράταση.
Όταν, τέλος, ο γιος της σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο, ως αρχηγός της Πορτογαλίας, η μαμά του έγραψε: «Η μεγαλύτερη χαρά μετά την τρομάρα. Η ευτυχία σου είναι ευτυχία μου. Το όνειρο εκπληρώθηκε».
(Η μητέρα του Ρονάλντο στο Stade de France) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου